University of Valencia logo Logo Department of Catalan Logo del portal

Sant Jordi a la Universitat de València

  • April 15th, 2024
Image de la noticia

S’acosta Sant Jordi i, des del Departament de Filologia Catalana, l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana i la Càtedra Joan Fuster, ens volem sumar a la celebració del Dia del Llibre.

Per això, us proposem que omplim les xarxes de lectures. Els alumnes de Filologia Catalana podreu gravar-vos llegint un poema o un fragment de Vicent Andrés Estellés, ara que commemorem el seu centenari.

Com sabeu, es farà un concurs en què es premiaran les lectures millor valorades. Per a participar-hi, heu de compartir-les el mateix 23 d’abril i emprar les etiquetes #SantJordiUV i #centdestelles. A més a més, podeu fer servir el hashtag #LlegimFiloCat i etiquetar el Departamement de Filologia Catalana, l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana i la Càtedra Joan Fuster.

Recordeu que el vídeo no pot durar més d’un minut, el pla ha d’estar ben construït i cal assegurar una bona elocució, amb una pronúncia ajustada a l’estàndard oral.

En un acte que se celebrarà cap a final de curs (encara cal concretar la data, l’hora i el lloc), es lliuraran premis a les tres lectures més reeixides, que consistiran en tres vals de compra per a la Tenda de la Universitat de València.

A més a més, sereu vosaltres els encarregats de premiar els companys i companyes, per mitjà del formulari següent: https://forms.gle/JVAHjymAunvasVuSA. 

Hi heu de fer constar el vostre nom i el nom del perfil de Twitter o d’Instagram de l’usuari a qui doneu el vot. La votació estarà oberta fins al 30 d’abril. 

La proposta parteix de tota la comunitat del grau i s’emmarca en diferents projectes d’innovació docent. Esperem que siga del vostre interés i us animeu a participar-hi!