càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Alcon participa en el congrés OPTOM Meeting Barcelona amb la conferència “Biomechanical changes in keratoconus, cros-linking and intrastromal corneal ring patients. A pilot study”

  • 19 de maig de 2017
cinco expertos en la materia

OPTOM Meeting Barcelona és un congrés organitzat conjuntament pel Consell General de Col·legis d'Òptics Optometristas (CGCOO) i la European Academy of Optometry and Optics (EAOO).

El congrés va reunir; del 12 al 14 de maig a Barcelona; a més de 30 països per a discutir i compartir les últimes recerques, projectes educatius i avanços en la pràctica clínica de l'optometria, l'òptica oftàlmica, i les ciències de la visió.

El tema troncal del congrés és “Visió i noves tecnologies” on la Càtedra Alcon va exposar la seua ponència “Biomechanical changes in keratoconus, cros-linking and intrastromal corneal ring patients. A pilot study” en relació a la importància de la biomecànica corneal per al diagnòstic de malalties corneals i la predicció de tractaments i el seu seguiment. En aquest estudi es presenten els resultats que van mostrar una millora en la biomecànica corneal de pacients amb keratocono en ser tractats amb dues tècniques diferents o bé amb cross-linking o anells intrastromales.

Més informació: web de l'esdeveniment