càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Acte inaugural de la Càtedra ‘Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d’Estudiant a Empresari’

La Universitat de València i el Grupo Maicerías Españolas-Arroz DACSA han presentat aquest mes la Càtedra ‘Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d’Estudiant a Empresari’, una iniciativa concebuda com un punt de trobada per als alumnes emprenedors de la Universitat, al qual poden acudir per a valorar les possibilitats de desenvolupament de la seua idea i així emprendre el seu negoci.

L’acte inaugural, que es va celebrar en la seu de la Càtedra, a la Facultat d’Economia (primer pis, despatx 1P05A), va comptar amb la presència de la vicerectora de Comunicació i Relacions Institucionals, Silvia Barona; els representants de l’empresa patrocinadora, Ricardo i Araceli Ciscar; el degà de la Facultat d’Economia, Vicent Soler; el director de l’Institut IUDESCOOP, Joan Ramón Sanchis, i el director de la Càtedra, Domingo Ribeiro. També van assistir autoritats de la Direcció General d’Emprenedors de la Generalitat Valenciana, professors, investigadors, alumnes i públic en general.

Entre les accions previstes a curt termini, es troba la presentació de la Càtedra en els tres campus de la Universitat de València durant els mesos de maig i juny, on es farà referència al desenvolupament del concurs anual sobre plans de viabilitat de possibles negocis, generats per estudiants dels tres campus. Aquest concurs finalitzarà en una jornada de presentació dels plans i projectes amb presència d’experts en aquesta matèria.