Logo de la Universitat de València Logo Secció Sindical - Confederació General de Treball del País València Logo del portal

Inscripció per a La Nau de les Xiquetes i els Xiquets, i la Nau Jove

  • 6 de maig de 2019
Image de la noticia

La Universitat de València, a través de la Fundació General, obri dilluns dia 6 de maig, a les 10 hores, el període d’inscripció per a La Nau de les Xiquetes i els Xiquets, i La Nau Jove. Ambdós programes d’oci educatiu es desenvoluparan en el mes de juliol.

La Nau de les Xiquetes i els Xiquets està adreçada a infants entre 5 i 12 anys (nascuts entre el 2007 i el 2014). Com en edicions anteriors, s’inspira en un fil conductor que motiva tots els continguts. Enguany el lema és: ‘L’aigua, un regal ple de vida’.

Hi ha una oferta de 330 places distribuïdes de la manera següent: 120 al Campus dels Tarongers; 120 al Campus de Blasco Ibáñez; i 90 al Campus de Burjassot-Paterna.

D’altra banda, La Nau Jove, dirigida a joves de 13 a 16 anys (nascuts entre els anys 2003 i 2006) i amb seu al Campus dels Tarongers, és un espai d’educació en el temps lliure i d’oci actiu. Se n’ofereixen 90 places.

La inscripció, que es realitzarà mitjançant ENTREU, estarà oberta del 6 al 15 de maig per a les filles i els fills dels membres de la comunitat universitària (PAS, PDI i estudiantat), del col·lectiu Alumni UV i per als xiquets i els joves que participaren en edicions anteriors. El públic en general podrà inscriure-s’hi del 16 al 26 de maig.

Nau de les Xiquetes i els Xiquets

https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menu.jsp?idtramite=FGUV_NAUX19

Nau Jove

https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menu.jsp?idtramite=FGUV_NAUJ19

Més informació, als blocs de les dues escoles: nauxiquets.blogs.uv.es i naujove.blogs.uv.es