University of Valencia logo Logo del portal

  • CGT

Inscripció per a La Nau de les Xiquetes i els Xiquets, i la Nau Jove

  • May 6th, 2019

La Universitat de València, a través de la Fundació General, obri dilluns dia 6 de maig, a les 10 hores, el període d’inscripció per a La Nau de les Xiquetes i els Xiquets, i La Nau Jove. Ambdós programes d’oci educatiu es desenvoluparan en el mes de juliol.

La Nau de les Xiquetes i els Xiquets està adreçada a infants entre 5 i 12 anys (nascuts entre el 2007 i el 2014). Com en edicions anteriors, s’inspira en un fil conductor que motiva tots els continguts. Enguany el lema és: ‘L’aigua, un regal ple de vida’.

Hi ha una oferta de 330 places distribuïdes de la manera següent: 120 al Campus dels Tarongers; 120 al Campus de Blasco Ibáñez; i 90 al Campus de Burjassot-Paterna.

D’altra banda, La Nau Jove, dirigida a joves de 13 a 16 anys (nascuts entre els anys 2003 i 2006) i amb seu al Campus dels Tarongers, és un espai d’educació en el temps lliure i d’oci actiu. Se n’ofereixen 90 places.

La inscripció, que es realitzarà mitjançant ENTREU, estarà oberta del 6 al 15 de maig per a les filles i els fills dels membres de la comunitat universitària (PAS, PDI i estudiantat), del col·lectiu Alumni UV i per als xiquets i els joves que participaren en edicions anteriors. El públic en general podrà inscriure-s’hi del 16 al 26 de maig.

Nau de les Xiquetes i els Xiquets

https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menu.jsp?idtramite=FGUV_NAUX19

Nau Jove

https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menu.jsp?idtramite=FGUV_NAUJ19

Més informació, als blocs de les dues escoles: nauxiquets.blogs.uv.es i naujove.blogs.uv.es

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy