University of Valencia logo Logo Trade Union Section - Confederation for Labour in the Valencian Country Logo del portal

Tripartit o Trifàsic

  • June 16th, 2022
Image de la noticia

El passat 1 d'abril (divendres), Carmen López Delgado, flamant directora general de Recursos Humans de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública convocava una borsa de treballa extraordinària d'arquitectes tècnics per a fer unes "nyapes" urgents als centres sanitaris amb diners dels fons europeus Next Generation EU.

Com que hi ha tanta pressa per gastar-se els diners i aprofitant la pandèmia abans que passe de moda, han recorregut a una borsa d'urgència en la qual només es demana el títol d'arquitectura tècnica. Cal fixar-se en que la borsa va aser publicitada divendres y es va obrir la inscripció la nit del diumenge(dilluns 4 a les 0:00 hores), estant publicitada només a la pàgina web de la Conselleria. O siga, amb nocturnitat i alevosia "enchufatòria".

Com que huí en dia sembla que el més important és la competitivitat i la rapidesa i els nostres polítics sempre volen triar als millors, han decidit que l'únic mèrit valorable per a ordenar els candidats a la borsa siga l'ORDRE D'INSCRIPCIÓ. Això de l'experiència i els coneixements és totalment secundari.

Ací teniu el document, tota una joia del procediment administratiu: 

https://www.san.gva.es/es/web/dgrhs/procedimiento-extraordinario

Ens hauria agradat vore el fum que eixiria del telèfon d'aquesta creativa i ocurrent directora general tot el cap de setmana, avisant a amics i familiars amb coneixements d'arquitectura.

Només enterar-nos, vam interposar Recurs de Reposició contra aquesta resolució per no complir els mínims criteris d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat, sense obtenir cap resposta fins ara.

És una llàstima que tinga que ser un sindicat minoritari, sense subvencions i sense representació a la Conselleria de Sanitat qui tinga que denunciar estes corruptel.les, mentres miren cap a un altre costat els sindicats majoritaris. Potser van estar també massa ocupats, avisant la seua gent i se’ls va passar denunciar-ho (si cap d’aquests sindicats ho ha denunciat, no tindrem cap problema en disculpar-nos i rectificar).

I és que les borses són com la loteria; a tots ha de tocar algo, ni que siga la posa, per a que el negoci continue.

D’ón hauran tret aquesta idea de la borsa per ordre d’inscripció? El cas és que no s’ho han inventat ells. Hi ha un altre tripartit que també té afició a aquesta forma de contractació:

La Junta de Andalucía selecciona interinos en 24 horas, por orden de llegada y excluyendo embarazadas o mayores de 60

La convocatoria para arquitectos técnicos, ingenieros de minas o trabajadores sociales se abrió el miércoles y duró menos de 24 horas, con un único criterio de selección: la rapidez en la presentación de la solicitud

https://www.eldiario.es/andalucia/junta-andalucia-selecciona-interinos-24-horas-orden-llegada-excluyendo-embarazadas-mayores-60_1_6094652.html

Serà que hi ha alguna Convenció Internacional de Tripartits en la qual compartiran noves maneres d’agilitzar la contractació administrativa?

Serà que la borsa extraordinària, soles és “extraordinària” per als qui tenen millors “padrins”?

Serà hereditària la rapidesa en apuntar-se a la borsa? Hem demanat per la Llei de Transparència l’expedient complet d’aquesta borsa i tenim unes ganes boges de vore qui són els arquitectes més ràpids del país i mirarem el llistat amb lupa per intentar localitzar de qui són amics o familiars.

TEST D’AGUDESA VISUAL

Troba ressemblances entre els dos tripartits (a banda de les corbates, les mirades perdudes i les borses de treball d’urgència):

EL BOTÀNIC: Oltra (Compromís), Puig (PSOE) i Illueca (Unides-Podem).

EL TRIFACHITO: Velasco (Ciudadanos), Bravo (PP) i Hernández (VOX)

 

I aquest és el motiu, amigues i amics, pel qual la CGT no es casa amb ningú.

GOVERNE QUI GOVERNE, ELS DRETS ES DEFENEN