University of Valencia logo Logo Department of Chemical Engineering Logo del portal

La Càtedra AIMPLAS-UV inaugura les seues ChatCTP amb un Seminari sobre biorefineria d'agro-residus per a la indústria del plàstic

  • May 6th, 2024
La Càtedra AIMPLAS-UV inaugura les seues ChatCTP amb un Seminari sobre biorefineria d'agro-residus per a la indústria del plàstic

La Càtedra AIMPLAS-UV es complau a anunciar el pròxim seminari que marcarà l'inici dels seus ChatCPT: Cicle de Seminaris en Ciència i Tecnologia de Plàstics. Este esdeveniment, programat per al 16 de maig de 2024 de 15.30 a 16.30 h a la Sala 0.2.4 de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València, en col·laboració amb el Màster d'Enginyeria Química, promet oferir una visió innovadora sobre l'establiment dels processos de biorefineria per a la valorització material dels residus agroforestals en la indústria del plàstic.

El seminari comptarà amb la presència de la Dra. Rosana Moriana, investigadora Ramón y Cajal del grup MATS (Materials Technology and Sustainability) del Departament d'Enginyeria Química de la Universitat de València.

La Dra. Moriana compartirà els seus coneixements sobre la transformació de residus lignocelulòsics en materials d'alt valor afegit per a la indústria del plàstic, adquirits durant la seua extensa carrera internacional desenvolupada en prestigiosos centres d'investigació de Suècia (RISE-Research Institute of Sweden, KTH-Royal Institute of Tehcnology in Stockholm and SLU-Agricultural Science University in Uppsala).

Sota el títol "Lignocellulosic Biorefinery: from agroforest residues to added-value materials for the plastic industry", la Dra. Moriana abordarà els desafiaments actuals en esta àrea clau de la ciència i la tecnologia de polímers. Este esdeveniment no sols oferirà una oportunitat única per a aprendre d'una experta en el camp, sinó que també serà un punt de trobada per a professionals, investigadors i estudiants interessats en la ciència dels materials plàstics, li economia circular i la sostenibilitat.

No et perdes l'oportunitat de formar part d'este emocionant esdeveniment i explorar un futur més sostenible en la indústria del plàstic!

Places limitades. Registre en l’enllaç.

Vols conéixer més sobre la Càtedra AIMPLAS-UV? Esta càtedra institucional està associada a l'Institut de Tecnologia de Plàstics, i oferim oportunitats de formació i desenvolupament professional, mitjançant cursos, seminaris, concursos, visites tècniques, pràctiques i altres iniciatives. Descobrix les possibilitats en: https://www.uv.es/catedra-aimplas/ca/catedra-aimplas-uv.html