Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

'Natura mediterrània', de Cáliz Pallarés

Fragment obra Caliz Pallarés

Període de l'esdeveniment: De 28 de març de 2019 a 26 de maig de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 10:00 a 20:00.

 

Lloc de realització: Sala Hort de Tramoieres del Jardí Botànic de la Universitat de València

 
Descripció:

Exposició que acull el Jardí Botànic de la Universitat de València amb les obres de l’última dècada creativa de Cáliz Pallarés, artista valenciana de recorregut internacional, on es ofereix una particular visió de l’univers vegetal. A llarg de la seua obra, Pallarés ha reflectit un interès genuí per l’estudi de la natura: els arbres, les palmeres, la vinya, el paisatge... La relació amb l’entorn és una constant en els seus treballs pictòrics i gravats. La reiteració dels motius, una sort d’assaig de llums, transfons, ombres i brillantors en què investiga per constituir, com encertadament descriu Isabel Bilbao, una Natura expressivament pròpia.

L’exposició Natura mediterrània. Paisatges i vegetació, reuneix 59 peces de pintura i gravat, on també ha experimentat amb tècniques de serigrafia, xilografia i aiguafort, junt amb una instal·lació escultòrica amb ceps naturals. Fins al 26 de maig, podrem gaudir-la a la sala Hort de Tramoieres del Jardí Botànic de  la Universitat de València.

 
Organitza:

Jardí Botànic de la Universitat de València.

www.jardibotanic.org

 

Contacta: cicbotanic@uv.es

 
Més informació: