Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

'Projecte Empresarial' per a Cicles Formatius i Batxillerat. Inscripció oberta

El passat 15 de febrer es va publicar en el DOGV la convocatòria de la XII edició del Concurs 'Projecte Empresarial' per a Cicles Formatius i Batxillerat, organitzat per la Facultat d'Economia de la Universitat de València.


Els objectius d'aquesta iniciativa són fomentar i estimular l'activitat emprenedora entre els joves, així com potenciar el desenvolupament d'habilitats com l'observació, la iniciativa, la presa de decisions, la resolució de conflictes, la sensibilitat social i el treball en equip.


El Projecte consistirà en la presentació d'un treball, realitzat per un equip de 2 i 4 estudiants, dirigits per un professor/tutor de Cicles Formatius i/o Batxillerat. La data d'inscripció i presentació de projectes serà del 16 de febrer al 28 de març de 2019 en la secretaria de la Facultat.


La Facultat d'Economia nomenarà una Comissió avaluadora i qualificadora dels projectes, presidida pel degà de la Facultat d'Economia o persona en qui delegue, i integrada per professors de la Facultat d'Economia i representants de les institucions que financen el concurs. L'avaluació dels projectes serà anònima.


Entre tots els projectes presentats, la comissió avaluadora seleccionarà els 10 projectes finalistes que s'exposaran públicament el 9 de maig de 2019 a les 10.00 hores en el Hall de la Facultat.

 

Període de l'esdevenimentDe 16 de febrer de 2019 a 28 de març de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Secretaria Facultat d'Economia

 
Organitza

Facultat d'Economia.

 

Contacta fac.economia@uv.es

 
Més informació