Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Rector Peset

Didàctica de la llengua oral: renovació metodològica i innovació

Cartells Jornades

Període de l'esdeveniment: De 4 de d’abril de 2019 a 5 de d’abril de 2019. Dijous i divendres de 11:30 a 18:30.

 

Lloc de realització: Valencia, Facultat de Magisteri

 
Descripció:

Les Jornades de Recerca en Didàctica de la llengua oral: renovació metodològica i innovació, organitzades pel Grup GIEL (Grup d’Investigació en Ensenyament de Llengües), de la Universitat de València, pretenen reflexionar sobre la didàctica de la llengua oral en l’àmbit acadèmic, amb l’objectiu de revisar quins són els guanys aconseguits fins ara i quins nous reptes planteja, així com acarar de manera més efectiva el procés d’ensenyament i aprenentatge de la llengua oral formal. Les ponents que participen en les Jornades són docents universitàries i investigadores amb trajectòria acadèmica i de recerca consolidada, que representen les figures més destacades en el panorama investigador actual sobre el tema, no només en l’àmbit valencià sinó també en d’altres territoris.

Les Jornades comprenen activitats de duració variable (conferències, taula redona amb exposicions breus i un diàleg final) per a desenvolupar en dos dies. Les conferències han sigut reconegudes com activitats específiques dins del Programa de Doctorat de Didàctiques Específiques. Al final de cada activitat, s’iniciarà un diàleg entre els assistents (mestres, professors de la Facultat de Magisteri o d’altres, doctorands, alumnat dels graus d’Educació Infantil i Primària, alumnat del Màster Universitari en Investigació en Didàctiques Específiques així com del Màster Universitari en Professor/a d’Educació Secundària, etc.).

 
Organitza:

Grup GIEL (Grup d’Investigació en Ensenyament de Llengües), Dpto. de didáctica de la Lengua y la Literatura, Universitat de València..

http://grupogiel.com/

 

Contacta: montserrat.perez@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies