Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Oberta la inscripció per al Programa Internacional de Motivació Empresarial

Estudiants de la Universitat

Període de l'esdeveniment: De 27 de de desembre de 2019 a 1 de de febrer de 2020. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Universitat de València

 
Descripció:

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius ha publicat al DOGV 26/12/2019, la convocatòria de selecció d'estudiants de grau, màster i doctorat oficial de la Universitat de València per a participar en el Programa Internacional de Motivació Empresarial [pime3UV] de la Universitat de València i la Càtedra de Cultura Empresarial de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT, amb l'objectiu de possibilitar la captació de talent universitari, proporcionar formació en innovació i desenvolupar projectes innovadors que contribuïsquen a despertar l'esperit d'empresa i a millorar les opcions d'ocupabilitat de l'estudiantat de la Universitat de València.

Ajudes:

100 beques de formació per a cursar un mòdul formatiu en tècniques d'emprenedoria conduent al desenvolupament d'un projecte innovador, que permet la possibilitat de reconèixer en l'expedient de l'estudiant 2 crèdits ECTS (ACGUV 161/2019).

12 ajudes per a participar en el campus internacional de l'European Innovation Academy (https://www.inacademy.eu/) que tindrà lloc a Cascais (Portugal), de l'11 de juliol al 2 d'agost de 2020, entitat que organitza el campus internacional: “Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp”, un programa de 65 crèdits ECTS en el qual s'han format ja 40 estudiants de la Universitat de València en els últims 5 anys.

Termini d'inscripció:

Des del dia 27 de desembre fins al 31 de gener de 2020.

Dirigit a:

Estudiants matriculats a la Universitat de València en estudis de grau, màster o doctorat oficial durant el curs acadèmic 2019-20 i que acrediten disposar del nivell B2, almenys, d’anglès.

Més informació:

UVemprén:      http://links.uv.es/uvempren/pime3UV

Inscripcions:   https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menu.jsp?idtramite=OPEX_BC20

 
Organitza:

Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius.

 

Contacta: uvempren@uv.es

 
Més informació:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies