Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Rector Peset

Visita de Comitè d'Avaluació Externa

Comitè avaluació externa

Període de l'esdeveniment: De 11 de de març de 2019 a 12 de de març de 2019. Dilluns i dimarts de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Facultat d'Economia

 
Descripció:

Avaluarà els Màsters en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió i en Planificació i Gestió de Processos Empresarials.

La Universitat de València rebrà la visita del comitè que, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, ha d’avaluar aquesta titulació.

La Comissió d’Avaluació Externa, designada per l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP), està formada per quatre membres de diferents universitats espanyoles. Durant la visita, els/les avaluadors/es inspeccionaran les instal·lacions dels centres on s’imparteix el títol i s’entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats en ells: estudiantat, professorat, equips directius, equips d'autoavaluació, ocupadors/es i egressats/des. Així mateix, hi haurà una audiència pública el dia 12 de març de 10.30 a 11.00h a la Sala de Juntes de la Facultat d'Economia perquè qualsevol persona interessada i que no haja estat entrevistada anteriorment puga aportar la seua visió respecte al màster avaluat.

 
Organitza:

Unitat de Qualitat.

 

Contacta: unitat.qualitat@uv.es

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies