Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Rector Peset

XXIV Jornada de Sociolingüística d'Alcoi

XXIV Jornada de Sociolingüística d'Alcoi (29 i 30 de març)

Període de l'esdeveniment: De 29 de de març de 2019 a 30 de de març de 2019. Dissabte i diumenge de 09:00 a 15:00.

 

Lloc de realització: Campus d'Alcoi UPV

 
Descripció:

L’humor en valencià és el tema de la XXIV Jornada de Sociolingüística, que tindrà lloc al Campus d’Alcoi de la UPV el 29 i 30 de març de 2019 amb el títol "Tenim recursos per a fer humor en valencià?".

L’edició d'enguany pretén debatre sobre l’humor en valencià, com una altra manifestació social del llenguatge, també rellevant en una llengua cooficial i minoritzada. S’hi analitzaran els contextos lingüístics, les interferències, les diferents aplicacions en mitjans audiovisuals i escrits –socials i educatius–, les possibilitats d’un humor valencià propi o mediatitzat, els recursos i la capacitat d’influència social.

Entre els ponents, cal esmentar Les Trinis (Chus Lacort i Gemma Juan), periodistes i col·laboradores del programa Assumptes Interns (À Punt); Marc Giró, col·laborador del programa Està passant (TV3), i Maria Juan, actriu i també col·laboradora del programa Assumptes Interns, que tractaran el tema des de la seua experiència amb un to reflexiu i lúdic. Amb una visió més teòrica, el professor Amadeu Viana, de la Universitat de Lleida, impartirà la ponència “El sentit de l’humor: de la teoria a la pràctica”. També es tractarà sobre l’humor a l’ensenyament i com a recurs didàctic, amb Joan Marc Ramos, de la Universitat de Barcelona; Josep Antoni Morales, professor de secundària, i Héctor Gonzàlvez, tècnic de la Universitat d'Alacant. A més, hi haurà l’espectacle lúdic “Monòlegs de l’alcoiania”, amb Óscar Martínez i Conxi Domènech.

Inscripció (fins al 26 de març) i més informació en www.upv.es/josociol.

Col·labora la Universitat de València.

 
Organitza:

Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València.

http://www.upv.es/entidades/SPNL/indexv.html?fbclid=IwAR0t5dSKdU1m4Lx7Nw-sC76oSmoZw6hTTjf-jmr805fRzRxi9PjQzvbzgW0

 

Contacta: spnl@upv.es

 
Més informació:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies