Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Dret a saber. L'accés dels grups socials als mitjans de comunicació.

  • 30 de setembre de 2022
Image de la noticia

Dimarts 4 d'octubre a les 17:45h.

DRET A SABER: L’ACCÉS DELS GRUPS SOCIALS ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ. CELEBREM EL DIA INTERNACIONAL DEL DRET A SABER 2022.

 

Inauguració

Andrés Gomis Fons, Director general de Transparència, Atenció a la Ciutadania i Bon Govern. Ricardo Garcia Macho, President del Consell de Transparència, Accés a la Informació i Bon Govern de la Comunitat Valenciana. Joaquín Martín Cubas, Codirector Càtedra PAGODA.  Joan Lloret Pastor, President d’ACICOM.

 

18:15 h. El dret d’accés dels grups socials als mitjans de comunicació avui.

Julia Sevilla Merino, Presidenta del Consell de la Ciutadania de La CVMC. Jorge Castellanos Claramunt, professor de Dret Constitucional, Ciència Política i de l’Administració de la Universitat de València. Núria Portillo Poblador, Directora de CATEDRADES, Càtedra de Dades per a la Transformació Social UPV. Carmen Rodríguez García, responsable de Comunicació en la Coordinadora Valenciana d’ONGD. Manuel Lubary López, Vicepresident CAVE-COVA.

 

19 h. El repte de convertir a la Comunitat Valenciana en referent de l’exercici del Dret d’Accés dels grups socials als mitjans de comunicació.

Jose Ignació Pastor Pérez, membre del Consell de la Ciutadania de la CVMC, fundador i President d’honor d’ACICOM. Pilar Moreno Aguado, Presidenta XEMV, Xarxa d’Emisores Municipals Valencianes. Rafael Alborch Bataller, membre del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. Jose María Vidal Beltran, President del Consell Audiovisual de la Comunitat Valenciana.

 

Aforament limitat. Entrada gratuïta. Inscripció

Organitza: ACICOM, Càtedra PAGODA, Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local, Generalitat Valenciana. Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.  Col·labora: Col·legi Major Rector Peset.