• .
  • Faculty of Law.

Jornada "Els drets lingüístics en la Judicatura"

03/11/17

"Jornada "Els drets lingüístics en la Judicatura". Es realitzarà el pròxim dia 7 de novembre a les 9:30 hores en la Sala Tomás de Villarroya (1P20) en el Departament de Dret Constitucional i Ciència Política i de l'Administració, en el primer pis de la Facultat de Dret de la Universitat de València.

Jornades d'igualtat. 10 anys de llei d'igualtat: s'ha aconseguit la paritat política?

02/11/17

"Jornades d'igualtat. "10 anys de lley d'igualtat: s'ha aconseguit la paritat política?. Es realitzarà el pròxim dia 14 de novembre a les 9 hores en la Sala Tomás de Villarroya (1P20) en el Departament de Dret Constitucional i Ciència Política i de l'Administració, en el primer pis de la Facultat de Dret de la Universitat de València. (error del lloc en el díptic)

Programa del V Congrés i II Jornades Internacionals

20/09/17

Programa del V Congrés internacional sobre Teoria i Pràctica del Poder Constituent Repensant els processos constituents llatinoamericans i II Jornades internacionals del Constitucionalisme de la Paz Cultura, dret i acords de pau: perspectives interdisciplinàries Dilluns 20 i dimarts 21 de novembre de 2017. Saló de graus de la Facultat de Dret Universitat de València

Personas reunidas

V Congrés internacional sobre Teoria i Pràctica del Poder Constituent

20/09/17

"V Congrés internacional sobre Teoria i Pràctica del Poder Constituent Repensant els processos constituents llatinoamericans i II Jornades internacionals del Constitucionalisme de la Paz Cultura, dret i acords de pau: perspectives interdisciplinàries Dilluns 20 i dimarts 21 de novembre de 2017. Saló de graus de la Facultat de Dret Universitat de València"

2ª Convocatòria 2n semestre i anuals 2016-2017

29/05/17

Ací teniu publicades les convocatòries d'exàmens corresponents a la 2a Convocatòria del 2n Quadrimestre i anuals del curs 2016-2017.

Location

+ Videos

Image of the cover of the video;Presente y futuro  del sistema político constitucional de Ecuador
Image of the cover of the video;Seminario
Image of the cover of the video;Seminario:

Presente y futuro del sistema político constitucional de Ecuador

Seminario realizado por el profesor Guillermo Ochoa Rodríguez, profesor y director del Centro de Derecho de la Universidad de Azuay, y que versará sobre "Presente y futuro del sistema político constitucional de Ecuador".

Seminario "Constitución y Derecho Internacional"

Seminario sobre "Constitución y Derecho Internacional" impartido por el profesor Andrea Pisaneschi, Catedrático de Derecho de la Universidad de Siena (Italia).

Seminario: "La crisis política y constitucional en Brasil: elementos para su análisis y comprensión"

Seminario que tuvo lugar en el Departamento de Derecho Constitucional y Ciencia Política y Administración el pasado 25 de enero del 2016, con los profesores Marcos Leite y Loton Lanes Pilau Sobrinho, de la Univalli de Florianópolis (Santa Caterina, Brasil), quienes hacen su exposición sobre "La crisis política y constitucional... [Read more]

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy