• .
  • Faculty of Law.

Curs: Dona i Constitució. Una anàlisi sobre la proposta de reforma constitucional des de la perspectiva feminista

27/02/19

Curs Dona i constitució. Una anàlisi sobre la proposta de reforma constitucional des de la perspectiva feminista. Comença el dia 28 de febrer a les 17 hores en La Nau, Centre cultural de la Universitat de València.

Exàmens 1a convocatòria primer semestre. Dpto. Dº Constitucional i Ciència Política i Admon

19/12/18

Ací teniu publicades les convocatòries d'exàmens corresponents a la 1a Convocatòria del 1er. Quadrimestre del curs 2018-2019

Congrés Repensant la Constitució 40 anys després.

23/11/18

Congrés Repensant la Constitució 40 anys després. Es realitzarà el pròxim dia 28 i 29 de novembre a les 9:30 hores en el Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València.

Congrés Present i Futur de l'Espanya Territorial

30/10/18

Congrés Present i Futur de l'Espanya Territorial. Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València. Días 5 y 6 de novembre a les 10:00 hores.

Congrés Internacional sobre reforma constitucional i igualtat lingüística

25/10/18

Congrés Internacional sobre reforma constitucional i igualtat lingüística que es realitzarà el dia 7 de novembre a les 9:30 hores en el Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València.

Location

+ Videos

Image of the cover of the video;Presente y futuro  del sistema político constitucional de Ecuador
Image of the cover of the video;Seminario
Image of the cover of the video;Seminario:

Presente y futuro del sistema político constitucional de Ecuador

Seminario realizado por el profesor Guillermo Ochoa Rodríguez, profesor y director del Centro de Derecho de la Universidad de Azuay, y que versará sobre "Presente y futuro del sistema político constitucional de Ecuador".

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy