UVCulturaUV Logo del portal

BOSC IDEAL
Projecte fotogràfic de Kaiko

Jardí Botànic, Estufa Freda

Horari:
 
De 10:00 a 20:00 hores (fins a les 21:00 hores al maig), de dilluns a diumenge.
L'entrada a la Sala Hort de Tramoieres és gratuïta, i l'accés a l'Estufa Freda també abonant l'entrada al Jardí.
 
 
 
 
 
© Kaiko

 

 
 
 
 
Organitza:
 
Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València
Jardí Botànic de la Universitat de València
 
 
 
 
 
Bosc Ideal, amb obra fotogràfica d'Enric Company Seguí, conegut com Kaiko, que va viatjar per la Península Ibèrica entre els nostres meravellosos boscos. Un viatge que es materialitza amb aquesta obra formada per 50 fotografies impreses sobre llenç. El visitant que accedisca a aquest bosc ideal podrà compartir les seues experiències a manera de tuit a través de les xarxes socials.
 
Després ens trobarem amb un bosc eteri, en el qual les imatges prenen gran format: teles semitransparents que amaguen llavors, aromes, fruits… I l'última part d'aquesta exposició està dedicada al nostre Jardí, Kaiko estrena la sèrie bosc de peix en el lloc on les va realitzar.
 
La infància i l'adolescència de Kaiko van estar marcades pel contacte amb la natura que va despertar en ell la necessitat de plasmar la bellesa en negatius. I així va iniciar un viatge de dos anys i 30.000 km que ha culminat en aquesta obra que ara acollim.
 
Una obra fotogràfica per a gaudir amb els cinc sentits que pretén despertar en el visitant la curiositat per la biodiversitat més propera, perquè per a Kaiko el trinomi conèixer-conscienciar-conservar és la millor forma de mantenir vius els nostres boscos i la nostra relació amb ells.
 
 
 
 
 
© Kaiko