Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

Expociència

EXPOCIÈNCIA: la fira de la ciència i la tecnologia


Expociència naix amb el propòsit de mostrar la ciència com una cosa real, tangible i accessible per a tots els públics. Els principals objectius d'aquesta festa de la ciència, organitzada pel Parc Científic de la Universitat  de València (PCUV), són acostar la investigació i l'emprenedoria al públic en general, donar a conéixer aquest ecosistema d'innovació conformat per instituts d'investigació i empreses basades en el coneixement,  despertar vocacions i desenvolupar l'esperit emprenedor en la joventut. Una filosofia que es manté després de més d'una dècada.

Expociència ha anat evolucionant i adaptant-se a les circumstàncies que exigia el context. És per això que, en 2020, va sorgir e-XPOCIÈNCIA, una versió online en la qual professionals del PCUV es van acostar a  estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius a través de ponències retransmeses en directe.


E-XPOCIÈNCIA 2021

Enguany e-XPOCIÈNCIA repeteix amb el format en línia que va inaugurar la passada edició. A través de ponències online, especialistes del PCUV ens parlaran de biotecnologia, d'astrofísica, de neurociència, de nous  materials, de seguretat alimentària, del microbioma i de l'inquietant món de les dades.

Les sessions estan dirigides a estudiants i professorat d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Consulta el programa complet ací: www.expociencia.org


DEL 18 Al 22 D'OCTUBRE

Les ponències d'aquesta XIII edició de Expociència tindran lloc del 18 al 22 d'octubre i es podran seguir en directe en el canal de YouTube del PCUV. Els responsables dels centres d'ensenyament interessats a assistir a les sessions poden realitzar la inscripció en el següent enllaç: https://links.uv.es/5ybtui1

Per a més informació: expociencia@uv.es / 963 543 058