Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

Curs 2020 - 21
 

Objectius

  • Estimular l’estudi de la química entre els joves estudiants
  • Premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica
  • Divulgar la química i servir de punt de trobada entre l’ensenyament secundari i la Universitat
     

Participants

Poden participar a l’Olimpíada Química tots els alumnes de centres d'ensenyamnets  matriculats durant el curs 2020-21 en l'assignatura de Química de 1r o 2n de batxillerat.

Els estudiants hauran  d'inscriure's prèviament a la web de la Delegació per a la Incorporació a la Universitat.
 

Calendari d'Activitats de la Fase Local de l'Olimpíada de Química

Prova de Preselecció. Es realitzarà el divendres 20 de novembre de 2020 a les 16.00 h. Aulari Interfacultatiu Campus de Burjassot (Cami del Cementeri, 20, Burjassot). Els alumnes inscrits seran convocats a les proves sense necessitat de comunicació personal posterior.  Es seleccionará un equip de 16-20 estudiants.

Seminari formatiu, per als estudiants preseleccionats de 48 hores de durada (12 sesions de 4 hores cadascuna). S’impartirá a partir del 4 de desembre 2020.

Prova de Fase Local. Es realitzarà en el mes de març 2021. Aula de la Facultat de Química. Es comunicarà oportunament el dia de celebració així com l'aula i l'horari de la prova. La Fase Local de l'Olimpíada es realitzarà de manera simultània a totes les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.


Fase Nacional de l'Olimpíada de Química

Les normes de participació a la Fase Nacional de l'Olimpíada de Química les establiran la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ) i el Ministeri d'Educació. L'equip d'estudiants que cada universitat enviarà a aquesta Fase Nacional es designarà entre els estudiants guanyadors de la Fase Local.
 

Coordinadors

  • Miguel Angel González Martínez. Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y del Medio Natural ETSIAMN. Universitat Politécnica de València (mgonzal1@qim.upv.es).
  • Juan José Borras Almenar. Departament de Química Inorgànica. Facultat de Química de la Universitat de València (juan.j.borras@uv.es).
     

Entitats colaboradores

Exercicis d'anys anteriors de la Preselecció 


Exercicis d'anys anteriors de la Fase Local