• .
  • .
  • .
Ciència ARA

Estudiants d’alt rendiment acadèmic participen en la 8a edición de Ciència ARA, organitzada per la Delegació per a la Incorporació a la Universitat

08/05/18

Programa d’activitats científiques que pretén respondre a la demanda de centres de secundària que plantegen la necessitat d'atendre estudiants amb altes capacitats i/o alt rendiment a través d'activitats que afavorisquen el seu enriquiment curricular i el desenvolupament de les seues capacitats. Concretament, la demanda actual que han fet els centres és per a estudiants de batxillerat en les modalitats de Ciències i de Ciències de la Salut.

[Llegir més]

Foto Aula Examen Olimpiada Biologia

La Universitat de València lliura els premis de la XV Olimpíada de Biologia i de la IX Olimpíada de Geologia

19/04/18

La Facultat de Ciències Biològiques i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat han organitzat enguany la XV Olimpíada de Biologia i la IX Olimpíada de Geologia amb l’objectiu fonamental d’estimular l’estudi de les ciències biològiques i geològiques entre els joves, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica, divulgar ambdues ciències i servir de punt de trobada entre l’ensenyament secundari i la universitat.

[Llegir més]

Cartell Fira-Concurs Experimenta

La fira i concurs “Experimenta” arriba diumenge 22 d’abril a València amb ciencia i tecnología per a joves i adults

12/04/18

El Museu Príncep Felip de València acull aquest diumenge 22 d’abril la XIII Fira-Concurs d’Experiments i Demostracions de Física i Tecnologia. L’esdeveniment, organitzat per la Facultat de Física de la Universitat de València, és una festa de la ciència amb l’objectiu d’acostar la física i la tecnologia a l’estudiantat d’ensenyament secundari i a la ciutadania en general de manera creativa i participativa. Simultàniament a la fira-concurs estarà actiu el taller infantil Fisicalàndia (entre les 10 i les 13 hores) i posteriorment tindrà lloc l’acte de lliurament de premis (a partir de les 13.30).

[Llegir més]

Microscopi

La XV Olimpíada de Biologia reuneix més de 550 participants de la Comunitat Valenciana

02/03/18

Un total de 316 estudiants de Biologia de segon de batxillerat de centres públics i privats de la província de València participen aquest divendres, 2 de març, en l'examen de la XV Olimpíada de Biologia – Fase Autonòmica.

[Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies