• .

Begoña Giner Inchausti es la Chair del Corporate Reporting Committee (CRC) de la European Accounting Association (EAA) (http://www.eaa-online.org/r/ASC)

04/04/19

El nou CRC està format per deu acadèmics de reconegut prestigi que han participat activament en les activitats de l'EAA. Tots tenen una àmplia experiència en recerca en informes no financers i estan molt interessats en abordar el nou desafiament de l'EAA.

[Llegir més]

  La Universitat de València, quarta d'Espanya en l'àrea de Comptabilitat i Finances.

  12/03/19

  La Universitat de València se situa com la millor universitat Valenciana i la quarta del país en l'àrea de comptabilitat i Finances.

  [Llegir més]

   Una estudiant del Màster ha rebut un dels dos premis atorgats en la VI edició al Millor Treball de Màster (TFM)

   25/02/19

   Una estudiant del Màster ha rebut un dels dos premis atorgats en la VI edició al Millor Treball de Màster (TFM) realitzats per estudiants de la Facultat d'Economia de la Universitat de València durant el curs 2017/18. També en el marc del XVIII Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria, on s'organitza aquest premi, els estudiants del Màster van assistir a la taula-col·loqui «Coneix la professió d'auditor» amb la presència de cinc auditors.

   [Llegir més]

    SESSIÓ INFORMATIVA DE PRÀCTIQUES EXTERNES

    19/02/19

    El 7 de febrer ADEIT va realitzar la sessió informativa de pràctiques externes als estudiants de primer curs del Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió.

    [Llegir més]

     LECTURA I DEFENSA DE TESI DOCTORAL

     20/12/18

     Doctorand: Sr. OSAMA SHIBANI Títol: "Corporate governance mechanisms and performance in the Islamic Banking Industry". Direcció: Dra. Cristina de Fuentes Barberá. Data de lectura: 19 de diciembre de 2018.

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies