Logo de la Universitat de València Logo Departament de Didàctica de l’Educació Física, Artística i Música Logo del portal

II Jornada d’Innovació en la formació de professorat

  • 15 de desembre de 2021
Image de la noticia

La jornada dels dies 17 i 21 de desembre del 2021 es celebra per a presentar resultats de l’alumnat en l’assignatura Didàctica de l’expressió plàstica i visual en Educació Primària. En este cas, els resultats estan vinculats amb accions d’innovació dins la línia estratègica de metodologies actives d’aprenentatge.

L’assignatura Didàctica de l’expressió plàstica i visual en Educació Primària és una matèria obligatòria de didàctica específica. Se imparteix en segon curs per a tot l’alumnat i està inclosa en el projecte d’innovació docent Art i Educació – UV-SFPIE 164 20 62. Dels objectius del projecte s’estan abordant els següents.

  • Aplicar metodologies actives d’ensenyament fomentant la implicació de l’alumnat en el procés d’aprenentatge i la reflexivitat al voltant de la professió.
  • Dissenyar activitats d’aprenentatge on les arts faciliten la comprensió dels continguts curriculars tant en els matèries escolars com en l’educació superior.
  • Remarcar el paper de els arts en el desenvolupament integral humà mitjançant la innovació educativa creant xarxes d’intercanvi d’experiències i de pràctiques.
  • Divulgar els resultats de les accions d’innovació en els àmbits acadèmics i socials.
Imatges: