Logo de la Universitat de València Logo Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i de l'Administració Logo del portal

I Seminari de Governança Ètica i Desenvolupament Sostenible a les Administracions Públiques

  • 15 de novembre de 2023
Image de la noticia

El I seminari de Governança Ètica i Desenvolupament Sostenible a les Administracions Públiques se celebrarà el 24 de novembre de 2023 a la Universitat de València. L’objectiu de l'activitat és articular un espai per a reflexionar sobre les competències els valors i la governança aplicada a las institucions públiques. 
En aquest, es parlarà sobre la ciutadania democràtica, els Drets Humans i Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com una infraestructura que pot exercir un paper important per a la millora de la gestió pública, així com el foment de la integritat, la visió social i la sostenibilitat. 
Per a això, es comptarà amb professorat i persones expertes que, des de les seues respectives disciplines, reflexionaran sobre la necessitat d’assumir valors que fomenten el interès general.
L'activitat tindrà un format híbrid combinant la modalitat presencial amb la connexió en remot. El link per a la connexió està disponible al codi QR del programa.
Aquest s’organitza dins del projecte emergent els sistemes de gestió de la integritat a l’àmbit local de la Comunitat Valenciana (2015-2022): diagnosi, reptes i experiències (GESINLOC) [CIGE/2022/127]