• .
detall del cartell del seminari

SEMINARIS del DEPARTAMENT

24/03/19

El dimarts 26 de març tindrà lloc el nou seminari de migdia del departament, amb el títol:
"Do information and Communication Technologies (ICT) improve educational outcomes? Evidence for Spain in PISA 2015".
El Seminari va a càrrec dels professors Nerea Gómez-Fernández de la Universitat Politècnica de València i Mauro Mediavilla Bordalejo professor del departament, i tindrà lloc a partir de les 14:00 h. a l'aula 2P04 del Departament, ubicada a la 2a planta de la Facultat d'Economia del Campus dels Tarongers.
Recordeu que qui vulgui assistir s'ha d'apuntar a la llista que hi ha sobre la taula de la cambra de fotocopiadores (us preguem que us apunteu AMB ANTELACIÓ SUFICIENT per poder organitzar el petit piscolabis que acompanya aquests seminaris).

detall del cartell

SEMINARIS DEL MÀSTER EN POLÍTICA ECONÒMICA I ECONOMIA PÚBLICA

22/03/19

El dimarts dia 2 d'abril el Màster de Política Econòmica i Economia Pública, conjuntament amb el departament, organitza el seminari:
"Canvi climàtic: el repte més gran per a l'economia política" impartit per Peadar Kirby, professor de la Universitat de Limerick (Irlanda).
L'activitat tindrà lloc a les 12:00 hores a l'Aula 2P04 del Departament Economia Aplicada, situada a la segona planta de la Facultat d'Economia del Campus dels Tarongers.

fotografia del conferenciant

SEMINARIS DEL MÀSTER EN POLÍTICA ECONÒMICA I ECONOMIA PÚBLICA

20/03/19

El dijous dia 9 d'abril el Màster de Política Econòmica i Economia Pública organitza el seminari:
"L'atenció a la dependència: ¿Solucions polítiques o econòmiques?" impartit per Mary Martínez de ARMONEA Group.
L'activitat tindrà lloc a les 15:30 hores a l'Aula 2P04 del Departament Economia Aplicada, situada a la segona planta de la Facultat d'Economia del Campus dels Tarongers.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies