Logo de la Universitat de València Logo Departament de Filologia Catalana Logo del portal

A partir del curs 2020-2021, la Universitat ja no podrà expedir ni el certificat de capacitació ni el de mestre perquè l’Ordre 3/2020, de 6 de febrer, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es determina la competència lingüística necessària per a l’accés i l’exercici de la funció docent en el sistema educatiu valencià, ha derogat l’Ordre 17/2013, de 15 d’abril, que és la que regulava l'expedició dels certificats de capacitació per a l’ensenyament en valencià, en llengües estrangeres i el diploma de mestre de valencià.

Les persones que ja estaven matriculades dels crèdits per a obtenir la capacitació el dia 6 de febrer de 2020, sempre que hagen completat tots els crèdits necessaris el juliol de 2020, podran fer encara la prova oral que convoca el Departament per a obtenir el vistiplau del Departament. L’última prova oral es farà durant el mes de setembre de 2020.

INFORMACIÓ ITINERARIS

A continuació trobareu la informació detallada de l'itinerari de crèdits de l'àrea de Filologia Catalana que determina el Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Valencia