Logo de la Universitat de València Logo Departament de Física Aplicada i Electromagnetisme Logo del portal

InnoFUTUR 2021

  • 8 de novembre de 2021
Image de la noticia

Congrès InnoFUTUR 2021 
Congrés multidisciplinari sobre desenvolupament sostenible i noves perspectives mediambientals

Els pròxims dies 25, 26 i 27 de novembre tindrà lloc un congrés híbrid (presencial/virtual) sobre desenvolupament sostenible dirigit a l'alumnat i professorat de la Universitat de València i a totes les persones interessades en el tema. La participació en el congrés és gratuïta.

El congrés comptarà amb tres sessions:

  • Dijous 25 de novembre: sessió presencial a la Biblioteca de Ciències “Eduard Boscà” on obrirem el congrés amb una ponència inaugural a càrrec d'Andreu Escrivà i on els autors i autores hauran de presentar els seus pòsters als assistents del congrés. S'entregaran uns premis als millors pòsters del congrés.
  • Divendres 26 de novembre: els pòsters seran exposats en l'hall de la Facultat de Farmàcia perquè puguen ser exhibits a la resta de la comunitat universitària del Campus de Burjassot.
  • Dissabte 27 de novembre: sessió en línia on podrem escoltar les presentacions dels ponents, que abordaran diferents aspectes de la temàtica com a canvi climàtic, contaminació atmosfèrica i energies renovables, entre altres.

L'alumnat i professorat de la Universitat de València inscrit en el congrés podrà participar en la sessió de pòsters. Els autors i autores dels pòsters rebran un certificat acreditatiu de la seua participació en el congrés, i els seus treballs formaran part del Llibre d'Actes del congrés. S'oferiran 3 premis als millors pòsters. Els pòsters guanyadors rebran una targeta regal de la Tenda de la Universitat de València per valor de 100 euros i un llibre d'Andreu Escrivà.

Imatges: