Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

 

La secretaria del departament

La secretària del departament està oberta al públic des de les vuit del matí fins a les 14:30 del migdia de dilluns a divendres. Algunes vesprades obre des de les 15:30 fins a les 17:30. Qualsevol material pot ser localitzat des de la secretaria del departament.

El personal de la secretària t'ajudarà en qualsevol problema acadèmic que se't plantegi, però no pot proporcionar-te ajuda en problemes personals. Ells són els quals proporcionen claus del departament. El visitant a llarg termini pot obtenir claus del seu despatx, sala de càlcul i porta principal. Qualsevol persona que disposi d'una clau deu responsabilitzar-se de tancar el seu despatx després de les set de la tarda cada dia.


  

La biblioteca

En la biblioteca del departament trobaràs els llibres de física teòrica més especialitzats i algunes revistes. Vostè pot obtenir en préstec llibres gratuïtament. Per a açò empleni la fitxa de préstec i deixa-la en l'escriptori de la bibliotecària. Retorni el llibre quan hagi finalitzat amb ell. Si té algun dubte sobre el funcionament de la biblioteca i/o les seves regles pregunte al seu contacte local.

La biblioteca principal està localitzada en un edifici separat dintre del campus. En ella també pot trobar moltes revistes. Per favor, pregunte en la secretària del departament per a obtenir una targeta d'identificació per a consultar llibres en la biblioteca principal. Tingui en compte que les revistes no poden ser prestades.


 

La fotocopiadora

En el departament necessitaràs un codi personal (per favor, pregunta al bibliotecari/a de el departament). En la biblioteca principal necessitaràs una targeta de còpia que pots demanar en la secretària del departament (per favor, recorda retornar-la tan aviat com sigui possible).


 

Telèfons

Les cridades locals són gratis. Les cridades externes no estan permeses. Si desitja cridar a l'exterior use els telèfons situats davant del restaurant o els que hi ha en la planta baixa del nostre edifici (funcionen amb targeta).


  

Correu

Correu entrant: pots consultar-lo en els casillers, situats al final del passadís, en el 4427.

Correu sortint: correu oficial pot ser enviat des de la secretaria del departament. El correu personal no pot ser enviat amb el pressupost del departament i deu ser degudament segellat. L'acte-correu està prohibit.


 

Restaurants al campus

Obren de vuit del matí a vuit de la tarda durant tots els dies de la setmana excepte en el mes d'agost. Els menjars són servides de 12:30 a 15:30. Cafès, begudes refrescants i sandwiches són servits a qualsevol hora.


 

Col·legis majors

 

Col·legi major Rector Peset
Plaça del Forn de San Nicolau, 4
E-46100 Burjassot (València)
Cliqueu ací per a obtenir un mapa de la seua situació


Col·legi de S. Juan de Ribera
E-46100 Burjassot (València)
Cliqueu aci per a obtenir un mapa de la seua situació


 

Hotels propers

Hotel Los Silos
C. Fermin Galan i Garcia Hernandez
Burjassot
(No serveixen menjars, però hi ha diverses cafeteries i restaurants molt prop)


 

Bancs en el campus

En el campus es troba una sucursal del banc Santander. A més hi ha diversos caixers automàtics, com per exemple, en la planta baixa de la cafeteria.


 

Llistats de visitants

  

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies