Logo de la Universitat de València Logo Departament de Física Teòrica Logo del portal

 

La secretaria del departament

La secretaria del departament està oberta al públic des de les nou del matí fins a les 14h del migdia de dilluns a divendres. Algunes vesprades obre des de les 15:30 fins a les 17:30. Qualsevol material pot ser localitzat des de la secretaria del departament.

El personal de la secretària t'ajudarà en qualsevol problema acadèmic que se't plantegi, però no pot proporcionar-te ajuda en problemes personals. Ells són els quals proporcionen claus del departament. Els visitants poden obtenir claus del seu despatx. Qualsevol persona que disposi d'una clau deu responsabilitzar-se de tancar el seu despatx després de les set de la tarda cada dia.


  

La biblioteca

En la biblioteca del departament trobaràs els llibres de física teòrica més especialitzats i algunes revistes. Vostè pot obtenir en préstec llibres gratuïtament. Per a açò empleni la fitxa de préstec i deixa-la en l'escriptori de la bibliotecària. Retorni el llibre quan hagi finalitzat amb ell. Si té cap dubte sobre el funcionament de la biblioteca i/o les seves regles pregunte en secretaría.

La biblioteca principal està localitzada en un edifici separat dintre del campus. En ella també pot trobar moltes revistes. Per favor, pregunte en la secretaría del departament per a obtenir una autorització per a consultar llibres en la Biblioteca principal. Tingui en compte que les revistes no poden ser prestades.


 

La fotocopiadora

En el departament necessitaràs un codi personal per a fotocopiar i un e-mail per a escanejar (per favor pregunta en la secretaría del departament).


 

Correu

Correu entrant: pots consultar-lo en els casillers, situats al final del passadís, en el 4427.

Correu sortint: correu oficial pot ser enviat des de la secretaria del departament. El correu personal no pot ser enviat amb el pressupost del departament i deu ser degudament segellat. L'aute-correu està prohibit.


 

Restaurants al campus

Obren de vuit del matí a vuit de la tarda durant tots els dies de la setmana excepte en el mes d'agost. Els menjars són servides de 12:30 a 15:30. Cafès, begudes refrescants i sandwiches són servits a qualsevol hora.


 

Col·legis majors

 

Col·legi major Rector Peset
Plaça del Forn de San Nicolau, 4
E-46100 Burjassot (València)
Cliqueu ací per a obtenir un mapa de la seua situació


Col·legi de S. Juan de Ribera
E-46100 Burjassot (València)
Cliqueu aci per a obtenir un mapa de la seua situació


 

Hotels propers

Hotel Los Silos
C. Fermin Galan i Garcia Hernandez
Burjassot
(No serveixen menjars, però hi ha diverses cafeteries i restaurants molt prop)


 

 

 

Llista de visitants