X Jornades en Seguretat Alimentària X Jornades en Seguretat Alimentària 24/03/25 El pròxim 13 de març se celebra la X Jornades en Seguretat Alimentària, organitzada per la secció de seguretat alimentària de la societat espanyola de toxicologia (AETOX) en l'hall de la facultat de...[Llegir més]
VALHORTA VALHORTA 30/01/25 Projecte VALHORTA, impulsat pel grup d'investigació AgriFood Biotech Laboratory de la Universitat de València en col·laboració amb l'Institut Tecnològic del Plàstic-AIMPLAS[Llegir més]
VI Jornades grup Prometeu 2021/21 VI Jornades grup Prometeu 2021/21 05/12/24 El pròxim dia 9 de desembre en el Saló de Graus de la Facultat de Medicina i Odontologia tindran lloc les VI Jornades organitzades pel grup Prometeu 2021/21, titulades “Progress in the field of omics...[Llegir més]
Juan Carlos Moltó Cortés, reelegit director del Departament Juan Carlos Moltó Cortés, reelegit director del Departament 17/10/24 [Llegir més]
WORKSHOP LAGOON WORKSHOP LAGOON 24/09/24 Micro i nanoplàstics: anàlisi, riscos i vies de possible biorremediació[Llegir més]
La Dra. Zingales guardonada per l'ESTIV per la seva carrera científica La Dra. Zingales guardonada per l'ESTIV per la seva carrera científica 14/06/24 La Dra. Veronica Zingales, investigadora postdoctoral del grup RiskTox de la UV, ha estat guardonada per la Societat Europea de Toxicologia In Vitro (ESTIV) amb el Premi a l'inici de la seva carrera...[Llegir més]
IX Jornades de Seguretat Alimentaria IX Jornades de Seguretat Alimentaria 22/02/24 Al Saló de Graus, 12 de març del 2024 Facultat de Farmàcia i ciències de l’alimentació, Universitat de València Organitzada per la Secció de seguretat alimentària de l'Associació Espanyola de...[Llegir més]
Valorització de residus agroalimentaris per a l'obtenció de biopolímers i substàncies actives i, la seua validació en aplicacions d'envàs compostable per a productes carnis (actiurròs) Valorització de residus agroalimentaris per a l'obtenció de biopolímers i substàncies actives i, la seua validació en aplicacions d'envàs compostable per a productes carnis (actiurròs) 20/12/23 Compromesos amb l'economia circular, el grup d'investigació AgriFood BiotechLab al costat de l'Institut Tecnològic del Plàstic- AIMPLAS posen en marxa el projecte ACTIURRÒS, que a través de la...[Llegir més]
valorització de residus de la producció del kaki per a l'obtenció de productes d'alt valor afegit (kakivalue) valorització de residus de la producció del kaki per a l'obtenció de productes d'alt valor afegit (kakivalue) 20/12/23 Amb l'objectiu de contribuir en la problemàtica actual relacionada amb la generació de residus d'envasos procedents de l'envase de fruites i verdures, el grup d'investigació AgriFood BiotechLab al...[Llegir més]
III Jornades "Advances in autophagy and computation applied to omics for their integration in precision health" III Jornades "Advances in autophagy and computation applied to omics for their integration in precision health" 13/12/23 El pròxim dia 18 de desembre en el Saló de Graus de la Facultat de Medicina i Odontologia tindran lloc les III Jornades del grup d'Excel·lència Prometeu 2021/21, titulades “Advances in autophagy and...[Llegir més]
Desenvolupament d'envasos reutilitzables a base de PHB. Desenvolupament d'envasos reutilitzables a base de PHB. 13/12/23 El grup d'Investigació Biotech AgriFood de la Universitat de València, juntament amb l'Institut Tecnològic del Plàstic AIMPLAS i la societat mercantil ITC EMBALATGE SLU desenvolupen un envàs...[Llegir més]
Resultats definitius eleccions a consell de departament. Resultats definitius eleccions a consell de departament. 30/11/23 [Llegir més]