La Universitat de València participa en la Xarxa CONDiF per a millorar la nutrició en l'esport adaptat. La Universitat de València participa en la Xarxa CONDiF per a millorar la nutrició en l'esport adaptat. 21/10/25 La Universitat de València (UV), a través del grup d'investigació Nutraliment, participa activament en la Xarxa de Composició Corporal i Nutrició per a Esportistes amb Discapacitat Física (CONDiF),...[Llegir més]
Ferroptosi: una nova vulnerabilitat en B-LLA quan CREBBP està inhibit genèticament o farmacològicament Ferroptosi: una nova vulnerabilitat en B-LLA quan CREBBP està inhibit genèticament o farmacològicament 17/06/25 Estimats companys i companyes, Ens agradaria convidar-vos a la xarrada que impartirà la Dra. Alicia García Giménez el pròxim 2 de juliol a les 13:00 h a la Sala de Seminaris del Departament de...[Llegir més]
X Jornades en Seguretat Alimentària X Jornades en Seguretat Alimentària 24/03/25 El pròxim 13 de març se celebra la X Jornades en Seguretat Alimentària, organitzada per la secció de seguretat alimentària de la societat espanyola de toxicologia (AETOX) en l'hall de la facultat de...[Llegir més]
VALHORTA VALHORTA 30/01/25 Projecte VALHORTA, impulsat pel grup d'investigació AgriFood Biotech Laboratory de la Universitat de València en col·laboració amb l'Institut Tecnològic del Plàstic-AIMPLAS[Llegir més]
VI Jornades grup Prometeu 2021/21 VI Jornades grup Prometeu 2021/21 05/12/24 El pròxim dia 9 de desembre en el Saló de Graus de la Facultat de Medicina i Odontologia tindran lloc les VI Jornades organitzades pel grup Prometeu 2021/21, titulades “Progress in the field of omics...[Llegir més]
Juan Carlos Moltó Cortés, reelegit director del Departament Juan Carlos Moltó Cortés, reelegit director del Departament 17/10/24 [Llegir més]
WORKSHOP LAGOON WORKSHOP LAGOON 24/09/24 Micro i nanoplàstics: anàlisi, riscos i vies de possible biorremediació[Llegir més]
La Dra. Zingales guardonada per l'ESTIV per la seva carrera científica La Dra. Zingales guardonada per l'ESTIV per la seva carrera científica 14/06/24 La Dra. Veronica Zingales, investigadora postdoctoral del grup RiskTox de la UV, ha estat guardonada per la Societat Europea de Toxicologia In Vitro (ESTIV) amb el Premi a l'inici de la seva carrera...[Llegir més]
IX Jornades de Seguretat Alimentaria IX Jornades de Seguretat Alimentaria 22/02/24 Al Saló de Graus, 12 de març del 2024 Facultat de Farmàcia i ciències de l’alimentació, Universitat de València Organitzada per la Secció de seguretat alimentària de l'Associació Espanyola de...[Llegir més]
Valorització de residus agroalimentaris per a l'obtenció de biopolímers i substàncies actives i, la seua validació en aplicacions d'envàs compostable per a productes carnis (actiurròs) Valorització de residus agroalimentaris per a l'obtenció de biopolímers i substàncies actives i, la seua validació en aplicacions d'envàs compostable per a productes carnis (actiurròs) 20/12/23 Compromesos amb l'economia circular, el grup d'investigació AgriFood BiotechLab al costat de l'Institut Tecnològic del Plàstic- AIMPLAS posen en marxa el projecte ACTIURRÒS, que a través de la...[Llegir més]
valorització de residus de la producció del kaki per a l'obtenció de productes d'alt valor afegit (kakivalue) valorització de residus de la producció del kaki per a l'obtenció de productes d'alt valor afegit (kakivalue) 20/12/23 Amb l'objectiu de contribuir en la problemàtica actual relacionada amb la generació de residus d'envasos procedents de l'envase de fruites i verdures, el grup d'investigació AgriFood BiotechLab al...[Llegir més]