X Jornades en Seguretat Alimentària X Jornades en Seguretat Alimentària 24/03/25 El pròxim 13 de març se celebra la X Jornades en Seguretat Alimentària, organitzada per la secció de seguretat alimentària de la societat espanyola de toxicologia (AETOX) en l'hall de la facultat de...[Read more]
VALHORTA VALHORTA 30/01/25 VALHORTA promoted by the AgriFood Biotech Laboratory research group of the University of Valencia in collaboration with the Plastics Technology Institute-AIMPLAS [Read more]
VI Conference group Prometeo 2021/21 VI Conference group Prometeo 2021/21 05/12/24 Next December 9th in the Hall of Degrees of the Faculty of Medicine and Dentistry will take place at the VI Conference organized by the group Prometeo 2021/21, titled “Advances in the field of...[Read more]
Juan Carlos Moltó Cortés, reelegit director del Departament Juan Carlos Moltó Cortés, reelegit director del Departament 17/10/24 [Read more]
WORKSHOP LAGOON WORKSHOP LAGOON 24/09/24 Micro i nanoplàstics: anàlisi, riscos i vies de possible biorremediació[Read more]
Dr. Zingales awarded by ESTIV for her scientific career Dr. Zingales awarded by ESTIV for her scientific career 14/06/24 Dr. Veronica Zingales, postdoctoral researcher of the RiskTox group at the UV, has been awarded by the European Society of Toxicology In Vitro (ESTIV) with the Early Career Award for her research in...[Read more]
IX Jornades de Seguretat Alimentaria IX Jornades de Seguretat Alimentaria 22/02/24 Al Saló de Graus, 12 de març del 2024 Facultat de Farmàcia i ciències de l’alimentació, Universitat de València Organitzada per la Secció de seguretat alimentària de l'Associació Espanyola de...[Read more]
Valorització de residus agroalimentaris per a l'obtenció de biopolímers i substàncies actives i, la seua validació en aplicacions d'envàs compostable per a productes carnis (actiurròs) Valorització de residus agroalimentaris per a l'obtenció de biopolímers i substàncies actives i, la seua validació en aplicacions d'envàs compostable per a productes carnis (actiurròs) 20/12/23 Compromesos amb l'economia circular, el grup d'investigació AgriFood BiotechLab al costat de l'Institut Tecnològic del Plàstic- AIMPLAS posen en marxa el projecte ACTIURRÒS, que a través de la...[Read more]
valorització de residus de la producció del kaki per a l'obtenció de productes d'alt valor afegit (kakivalue) valorització de residus de la producció del kaki per a l'obtenció de productes d'alt valor afegit (kakivalue) 20/12/23 Amb l'objectiu de contribuir en la problemàtica actual relacionada amb la generació de residus d'envasos procedents de l'envase de fruites i verdures, el grup d'investigació AgriFood BiotechLab al...[Read more]
III Jornades "Advances in autophagy and computation applied to omics for their integration in precision health" III Jornades "Advances in autophagy and computation applied to omics for their integration in precision health" 13/12/23 El pròxim dia 18 de desembre en el Saló de Graus de la Facultat de Medicina i Odontologia tindran lloc les III Jornades del grup d'Excel·lència Prometeu 2021/21, titulades “Advances in autophagy and...[Read more]
Desenvolupament d'envasos reutilitzables a base de PHB. Desenvolupament d'envasos reutilitzables a base de PHB. 13/12/23 El grup d'Investigació Biotech AgriFood de la Universitat de València, juntament amb l'Institut Tecnològic del Plàstic AIMPLAS i la societat mercantil ITC EMBALATGE SLU desenvolupen un envàs...[Read more]
Resultats definitius eleccions a consell de departament. Resultats definitius eleccions a consell de departament. 30/11/23 [Read more]