Logo de la Universitat de València Logo Departament d'Òptica i Optometria i Ciències de la Visió Logo del portal

Jornades d’Orientació Professional de l’IES Lluís Vives

  • 22 d’abril de 2024
Image de la noticia

El passat divendres 19 d’abril les Vicedeganes de la Facultat de Física Mª Jesús Hernández i Mª Amparo Díez van ser convidades a les jornades d’Orientació professional de l’IES Lluís Vives, per a informar sobre els Graus que s’impartixen a la nostra Facultat.

Continua la promoció dels Graus de Física i Òptica i Optometria als instituts

La Vicedegana Mª Amparo Díez va informar sobre el Grau d’Òptica i Optometria, portant fins i tot proves binoculars com les llums de Worth i test d’estereopsis per mostrar a l’alumnat algunes de les proves que es poden fer als nostres pacients, i es va parlar de totes les eixides professionals que permet aquest Grau.

La Vicedegana Mª Jesús Hernández per la seua part va informar tant del Grau en Física, com dels dobles Graus en Física y Matemàtiques i Física i Química que actualment es fan a la nostra Facultat, de les seues especialitats i de les eixides professionals.

La xarrada va despertar prou interés per part dels assistents, que van fer varies preguntes per a resoldre curiositats sobre les professions presentades de tots els Graus.

Accés a algunes fotos d'aquesta activitat: