Logo de la Universitat de València Logo Departament de Psicobiologia Logo del portal

CICLE SOBRE ADICCIONS: 1ª sessió EL CERVELL ADICTE

  • 14 de febrer de 2024
Ciclo sobre Adicciones 1ª sesión EL CEREBRO ADICTO

CICLE SOBRE ADDICCIONS:

El dijous 22 de febrer de 2024 s'inicia un cicle sobre Addiccions al Col·legi Major Rector Peset (Plaça Forn Sant Nicolau, 4).

Cicle organitzat per la Càtedra FISABIO a la Universitat de València (UV) i la Càtedra Fundació QUAES de la Universitat Politècnica de València (UPV).

1ª SESSIÓ. EL CERVELL ADICTE.

CICLO SOBRE ADICCIONES:

El jueves 22 de febrero de 2024 se inicia un ciclo sobre Adicciones en el Colegio Mayor Rector Peset (Plaza Horno San Nicolás, 4).

Ciclo organizado por la Cátedra FISABIO en la Universitat de València (UV) y la Cátedra Fundación QUAES de la Universitat Politècnica de València (UPV).

1ª SESIÓN. EL CEREBRO ADICTO.

Dia: 22 de febrer 2024, de 12.00 a 14.00 hores en el Col.legi Major Rector Peset, Plaça Forn de Sant Nicolau, 4.

1ª SESSIÓ. EL CERVELL ADICTE.

Ponent:

Dra. Marta Rodríguez Arias, Catedràtica de Psicobiologia a la Universitat de València. Especialista en l’estudi de les bases neurobiològiques de l’addicció a les drogues i membre de la Xarxa de Recerca en Atenció Primària en Addiccions (RIAPAD), Institut de Salut Carlos III.

A continuació tindrà lloc una mesa de debat en la què intervendran el Dr. Francisco Pascual, President de la Societat Científica Socidrogalcohol i el Dr. Bartolomé Pérez Gálvez, Director de l'Oficina Autonòmica de Salut Mental i Addiccions de la Comunitat Valenciana.

La moderació del debat anirà a càrrec del Dr. Andrés Moya, Catedràtic de Genètica de la Universitat de València.

 

Día: 22 de febrero 2024, de 12.00 a 14.00 horas en el Col.legi Major Rector Peset, Plaza Horno de San Nicolás, 4.

1ª SESIÓN. EL CEREBRO ADICTO.

Ponente:

Dra. Marta Rodríguez Arias, Catedrática de Psicobiología en la Universitat de València. Especialista en el estudio de las bases neurobiológicas de la adicción a las drogas y miembro de la Red de Investigación en Atención Primaria en Adicciones (RIAPAD), del Instituto de Salud Carlos III.

A continuación tendrá lugar una mesa de debate en la que intervendrán el Dr. Francisco Pascual, Presidente de la Sociedad Científica Socidrogalcohol y el Dr. Bartolomé Pérez Gálvez, Director de la Oficina Autonómica de Salud Mental y Adicciones de la Comunidad Valenciana.

La moderación del debate correrá a cargo del Dr. Andrés Moya, Catedrático de Genética de la Universitat de València.