Logo de la Universdad de Valencia Logo Departamento de Sociología y Antropología Social Logo del portal

III Jornades El desenvolupament de l’Estatut d’Autonomia a través de les Ciències Socials

  • 5 octubre de 2021
Image de la noticia

Realitat i canvi social en quatre dècades d’Estatut en la Comunitat Valenciana

III Jornades  El desenvolupament de l’Estatut d’Autonomia a través de les Ciències Socials

Realitat i canvi social en quatre dècades d’Estatut en la Comunitat Valenciana

A 2022 l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana complirà 40 anys de rodatge. Sembla, doncs, una oportunitat per abordar (i vincular) el desenvolupament de l’Estatut amb el desplegament de moltes polítiques públiques iniciades gràcies a les investigacions per les ciències socials. Sense dubte, les ciències socials fan un paper clau en la mesura que estudien, documenten, registren, investiguen i transformen les pràctiques col·lectives, moltes vegades subjacents, no explícites o no conscients. Perquè la investigació de les ciències socials aporta el coneixement i les eines necessàries per a millorar la qualitat de vida de la societat, del medi ambient i el creixement econòmic del nostre territori.

La Facultat de Ciències Socials i el Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València han enfortit línies temàtiques, treballs i investigacions procedents des de la sociologia, l’antropologia, les relacions laborals o el treball social, que han contribuït a la millora de la societat valenciana. Certament, han fet una aportació valuosa per estimular la promoció de l’autogovern i la qualitat democràtica des de les ciències socials.

D’aquesta manera, la present jornada té com a objectiu general, a través de les activitats proposades, reflexionar i comprendre les contribucions que s’han fet des de les ciències socials al desenvolupament  estatutari i a la qualitat democràtica en la Comunitat Valenciana al llarg de quatre dècades en les quals s’ha produït un canvi social sense precedents.

La jornada es celebrarà el dia 5 d’octubre en horari de 10 a 13:30 hores a través de BlackBoard Collaborate i està subvencionada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

 L’enllaç a la jornada és:

https://eu.bbcollab.com/guest/3220431afaf3480bb22ae525014550d1

Lista de enlaces:

Imágenes: