University of Valencia logo Logo Doctoral Programme in Marketing Logo del portal

1st INTERNATIONAL DOCTORAL RESEARCH WORKSHOP IN MARKETING CALL FOR DOCTORAL THESIS IN PROGRESS

  • April 20th, 2023
INTERNATIONAL DOCTORAL RESEARCH WORKSHOP

El workshop està dirigit a Estudiants de doctorat que desenvolupin la seva recerca en màrqueting.

Prioritàriament, estudiants del Doctorat en Màrqueting de la Universitat de València; també d'altres doctorats de la UV, per exemple: Doctorat en Economia Internacional i Turisme o Doctorat en Direcció d'Empreses. El públic participant també es pot ampliar a altres doctorats i doctorands d'altres universitats espanyoles o europees.

El workshop tindrà un caràcter de taller amb la participació activa d'estudiants i investigadors o professors nacionals o internacionals a qui es convidarà explícitament garantint un nombre mínim d'assistents. Tots els participants rebran un diploma acreditatiu de la participació i/o assistència.

La participació al workshop es desenvoluparà en dues fases. En una primera fase de preparació, cada estudiant remetrà un document amb la seva intervenció, així com la seva presentació en format power point o similar. En una segona fase de Desenvolupament del Taller, cada estudiant disposarà d'un màxim de 15 minuts per explicar-ne la investigació, introduirà els avenços en la investigació plantejant necessàriament qüestions teòriques i/o metodològiques a debatre. Tant el document com la presentació es podran fer en castellà o en anglès.

El workshop tindrà lloc el dijous 22 de juny a la sala Ignacio Villalonga en horari de matí i tarda i segons el programa que s'enviarà als participants un cop estigui tancat una setmana abans de la data de l'esdeveniment.

Els participants hauran de remetre tant la presentació com el document de la seva tesi doctoral en desenvolupament amb un màxim de 20 pàgines segons plantilla i incloent-hi text, quadres, gràfics, apèndixs i referències bibliogràfiques a Marta Ordíz, marta.ordiz@uv.es.

La data límit per a l'enviament de comunicacions serà el dilluns 5 de juny a les 12.00 hores.