Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Direcció d'Empreses Logo del portal

Seminari Internacional / IIBC 2021 Conference

  • 4 d’octubre de 2021
Image de la noticia

Els propers 14 i 15 d’octubre se celebra a València la XVI Iberian International Business Conference (IIBC 2021), organitzada per membres de la línia "Internacionalització: Opcions estratègiques i recursos humans” del Programa de Doctorat.

Els organitzadors permeten l’accés dels estudiants del Programa de Doctorat en Direcció d’Empreses a les sales de les sessions

Els propers 14 i 15 d’octubre se celebra a València la XVI Iberian International Business Conference (IIBC 2021), organitzada per membres de la línia d’Internacionalització: Opcions estratègiques i recursos humans” del Programa de Doctorat.

Els organitzadors permeten l’accés dels estudiants del Programa de Doctorat en Direcció d’Empreses a les sales de les sessions (l’assistència als coffee breakscoffee breaks i menjars està reservada als inscrits al congrés).

Els estudiants del Doctorat poden assistir a les sessions que desitgen, a la web del congrés (IIBC 2021) i al document adjunt es troba la informació amb el programa del Congrés.

Els estudiants del Programa de Doctorat en Direcció d’Empreses poden accedir mitjançant l’Aula Virtual del Programa a la informació sobre els requisits per al reconeixement de la participació en les activitats del Congrés com a un seminari internacional del doctorat. En les sessions plenàries de la IIBC 2021 participaran, entre altres, investigadors internacionals de reconegut prestigi como:

  • Gabriel Benito, BI Norwegian Business School
  • Ulf Andersson, Mälardalens Högskola
  • Torben Pedersen, Università Bocconi
  • José Pla-Barber, Universitat de València
  • Àlex Rialp-Criado, Universitat Autònoma de Barcelona
  • Antonella Zucchella, Università di Pavia