Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Dret, Ciència Política i Criminologia Logo del portal

NOV Convocatoria Premios CIRIEC 2023

  • 14 de juliol de 2023
Image de la noticia

Convocatoria Premios CIRIEC a los mejores estudios en economía social - 5ª Edición

L'associació científica CIRIEC-España llança la seua 5a convocatòria dels ‘Premis CIRIEC als millors estudis en Economia Social’, dirigida a graduats i doctors que hagen aprovat el seu Treball de Fi de Grau (TFG), Treball Fi de Màster (TFM) o Tesi Doctoral (TD) en qualsevol de les universitats de la Comunitat Valenciana en els cursos 2019-20, 2020-21, 2021-22 i 2022-23. Fins al 30 de setembre es poden presentar les candidatures i els seus respectius treballs en suport informàtic en PDF a l'e-mail: 'ciriec@uv.es', indicant en l'assumpte ‘Premis CIRIEC’. Els treballs hauran de presentar-se en valencià o en castellà.
 
Segons les bases de la convocatòria, les investigacions presentades hauran de versar sobre matèries pròpies de l'economia social i afins (cooperatives, tercer sector, associacionisme, ONG, innovació social, emprenedoria social, RSE, voluntariat, etc.). Els treballs hauran de ser inèdits, no haver-se publicat i no podran haver sigut premiats en cap altra convocatòria. Hauran de ser acompanyats dels informes i/o valoracions realitzats en el seu moment pels corresponents tutors o directors.

Les bases de la convocatòria es troben en el document adjunt i són accessibles en http://ciriec.es/wp-content/uploads/2023/06/premios_ciriec_2023.pdf
 
Premis per a les diferents modalitats
 
Es podran concedir diversos premis en cadascuna de les tres modalitats, amb una dotació de 1.600 euros i 1.100 euros per al primer i el segon premi a la Tesi Doctoral; de 1.100 i 800 euros per al primer i el segon premi de *TFM, i de 800 i 600 euros per al primer i el segon premi de *TFG. En el cas que el jurat premiara dos treballs en la mateixa categoria l'import econòmic es repartirà entre els dos premiats.
 
Composició del jurat
 
El Jurat estarà presidit per la presidenta de *CIRIEC-España, Adoración *Mozas, i els seus altres membres seran el president de la Comissió Científica de *CIRIEC-España; la directora del *IUDESCOOP; el president de la Xarxa *ENUIES, de *CIRIEC-España; el director del Programa de Doctorat en Economia Social de la UV; la directora del Màster en Economia Social de la UV i una persona experta en economia social designada per la Generalitat Valenciana.
 
La decisió del Jurat es farà públic en la Web de *CIRIEC-España i es comunicarà personalment a les persones premiades en la segona quinzena del pròxim mes d'octubre. El lliurament de premis es realitzarà en un acte públic el mes de novembre.
 
Els ‘Premis *CIRIEC als millors estudis en Economia Social’ compten amb el patrocini de la Conselleria d'Economia Sostenible de la Generalitat València.
 

+ Informació