Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Fisiologia Logo del portal

.

Recerca en Fisiologia:

Fonamental en qualsevol especialitat de l'àrea de la salut

.
.

Un dels Doctorats millor valorats a Espanya

Molt alta taxa de satisfacció dels estudiants que ho cursen

.

Línies de recerca capdavanteres

Contactes amb grups de recerca nacionals i internacionals

.

Directors de tesis d'alt prestigi i reconeixement internacional

Més de 100 professors entre nacionals i internacionals

L'investigador José Vinya rep la Medalla Albert Struyvenberg de la European Society for Clinical Investigation del 2017

La European Society for Clinical Investigation (ESCI) guardona amb la Medalla Albert Struyvenberg al catedràtic de Fisiologia de la Universitat de ValènciaJosé Viña Ribes, pels seus destacats assoliments en el camp de la recerca clínica.

El lliurament del reconeixement es va dur a terme durant la reunió científica anual del ESCI a Gènova (Itàlia), del 17 al 19 de maig.

1 de de juny de 2017

El doctor Vinya és el segon espanyol a rebre aquest guardó al llarg dels quaranta-un anys d'història dels premis.

Ha centrat les seues recerques en l'envelliment i els radicals lliures, les malalties associades a l'envelliment com la malaltia d'Alzheimer, les alteracions metabòliques durant l'envelliment i la fragilitat associada al mateix.

En l'actualitat, investiga els gens específics que expressen les persones centenàries i la seua regulació mitjançant dieta i exercici. És, a més, el director del programa de recerca d'envelliment i malalties associades en INCLIVA.

El professor Viña és doctor ‘honoris causa” per la Université de rennes 2 en Francça i la Universitat Argentina de Buenos Aires.

Sobre l'ESCI

L’ESCI va ser fundada en 1967 com una societat que tenia com a objectiu la integració dels científics i clínics de tota Europa amb interés en el descobriment dels mecanismes de les malalties. L’ESCI és un fòrum de discussió, debat i trobada per a promoure l’avanç de la ciència de la recerca clínica. Aquesta societat publica la revista European Journal of Clinical Investigation.

 

jose

 

 

 

Etiquetes