Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Geografia i Història del Mediterrani des de l'Edat Moderna Logo del portal

Presentació de documents (1 a 15 de juliol 2021)

  • 23 de juny de 2021
Presentació de documents (1 a 15 de juliol 2021)

Per indicació del Coordinador del Programa de Doctorat en Geografia i Història del Mediterrani des de la Prehistòria a l’Edat Moderna, es recorda als doctorands i les doctorandes que es troben en la seua primera anualitat que, entre l'1 i el 15 de juliol de 2021, han de presentar els següents documents:

- Pla d'investigació (formulari 07).

- Informe anual del director i tutor sobre l'execució del pla d'investigació (formulari 06).

Els de la resta d'anualitats hauran de presentar en aquest període l'informe anual del director i tutor sobre l'execució del pla d'investigació (formulari 06).

En el cas de doctorands de 3a anualitat a temps complet, o 5a a temps parcial, els qui no hagen aconseguit realitzar la sol·licitud de depòsit de la tesi doctoral hauran de presentar dins d'aquest termini, a més de la documentació esmentada, la sol·licitud de pròrroga de la duració dels estudis de doctorat (formulari 10).

Ateses les actuals circumstàncies, derivades de la crisi sanitària, els esmentats documents es presentaran a través del correu electrònic institucional (@alumni.uv.es). El correu s’enviarà a l’adreça Joaquin.V.Lacasta@uv.es.