• Electoral Commission.
Aula Magna Facultat de Filolsofia i Ciències de l'Educació

Eleccions Claustre 2017

29/09/17

S'han convocat les eleccions per a la renovació total del Claustre per al proper 23 de novembre de 2017.

Comunicació dades censals 2017

15/02/17

Ací podeu accedir a la informació relativa a la comunicació de dades censals corresponents a l'any 2017. Les dades censals estan publicades en la SECRETARIA VIRTUAL, menú GENERAL, apartat DADES CENSALS.

Saló d'actes amb les butaques buides

Cobriment de vacants al Claustre 2016

07/10/16

La Junta Electoral ha convocat les eleccions per al cobriment de diverses vacants per al proper 24 de novembre de 2016.

Papeles colgados de un hilo

Resultats definitius de les eleccions al Claustre

27/11/15

La Junta Electoral proclama definitivament els resultats de les eleccions per a la renovació de l'estudiantat al Claustre i el cobriment de les vacants produïdes. Així mateix, ha acordat ampliar la investigació a les incidències ocorregudes en la Facultat de Ciències Socials.

[Read more]

Universitat de València

Publicació dels resultats provisionals de les eleccions al Claustre

20/11/15

La Junta Electoral, després d'haver revisat les actes d'escrutini de les votacions per a la renovació de l'estudiantat i de cobriment de vacants al Claustre, fa la proclamació provisional de resultats. Així mateix, es fa públic l'acord adoptat al voltant de les incidències ocorregudes en la Facultat de Dret en el dia de les votacions.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy