• Electoral Commission.

Eleccions a rector o rectora 2018

23/02/18

La Junta Electoral una vegada convocada pel Consell de Govern l'elecció de rector o rectora, ha confeccionat i aprovat el calendari que regirà aquest procés, d'acord amb el Reglament Electoral General.

[Read more]

Observatori

Proclamació definitiva de les candidatures a rector o rectora

23/01/18

La Junta Electoral, d'acord amb l'establert al calendari que regeix les eleccions a rectora o rector que se celebraran el proper 22 de febrer de 2018, ha proclamat definitivament les candidatures presentades.

Precampanya eleccions a rector o rectora

31/10/17

En virtut de l'article 20.5 del Reglament electoral general que al·ludeix a la precampanya en les eleccions a rector o rectora, la Junta Electoral ha acordat facilitar a les possibles persones interessades en presentar-se com a candidat o candidata els mitjans següents per a possibilitar-los el desenvolupament de la precampanya.

[Read more]

  Aula Magna Facultat de Filolsofia i Ciències de l'Educació

  Eleccions Claustre 2017

  29/09/17

  S'han convocat les eleccions per a la renovació total del Claustre per al proper 23 de novembre de 2017.

  Comunicació dades censals 2017

  15/02/17

  Ací podeu accedir a la informació relativa a la comunicació de dades censals corresponents a l'any 2017. Les dades censals estan publicades en la SECRETARIA VIRTUAL, menú GENERAL, apartat DADES CENSALS.

   
   
  This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy