University of Valencia logo Logo Experimenta Logo del portal

EN BREU, LES BASES DE PARTICIPACIÓ 2023

  • September 17th, 2022
XVIII Fira experimenta 2023

mireu les dates clau i altra informació

Ja tenim les dates per a la XVIII Fira-Concurs Experimenta 2023 que, com en els últims anys, comptarà amb finançament d'un projecte competitiu de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia - Ministeri de Ciència i Innovació, ja confirmat, i d'altres entitats.

INSCRIPCIÓ amb presentació de fitxes de projectes: fins al 29 de gener 2023. Presentació de vídeos fins al 29 de març de 2023.

CELEBRACIÓ de la fira, oberta a tota mena de públic: matí del 2 d'abril de 2023 al Museu de les Ciències de València.

En breu publicarem les BASES de participació de 2023. Com podeu veure en darreres convocatòries ( bases i  informació de 2022, per exemple), els grups participants realitzen un projecte experimental STEM i l'exposen en una fira oberta al públic al Museu de les Ciències, on l'expliquen i posen de relleu els principis físics treballats. Podeu guanyar esments i premis, un dels quals ho atorga el públic. Aquesta activitat, declarada d'interès social per l'oficina de mecenatge de la Generalitat a l'efecte de patrocini, forma part del conjunt d'iniciatives Experimenta, destinades a promoure la millora de l'aprenentatge de la física amb especial atenció a l'observació dels fenòmens naturals i l'experimentació. 

Facultat de Física  www.uv.es/fisica  www.uv.es/experimenta