University of Valencia logo Logo del portal

El pròxim 29 d'abril Pilar Alguacil impartirà la conferència que porta per títol: “Situación actual de la fiscalidad en la Economía Social y propuestas de reformas en el plano tributario”, dins del cicle de conferències “Los lunes de la Economía Social”, del Màster Universitari en Direcció i Administració en Economia Social i Cooperativisme de la Universidad Católica de Ávila (UCAV) en col·laboració amb Gredos San Diego (GSD).

La Dra. Pilar Alguacil Marí, Catedràtica de Dret Financer i Tributari a la Universitat de València i experta en matèria fiscal d'empreses i entitats de l'Economia Social, tractarà la situació actual de la fiscalitat en l'Economia Social i propostes de reformes en el pla tributari dirigides a afavorir la creació i desenvolupament d'aquest conjunt d'empreses i entitats, fent un especial esment a les cooperatives, societats laborals, empreses socials i associacions amb activitat econòmica.

Aquesta jornada té un interés especial, perquè es realitza en un moment com l'actual, en ple procés d'eleccions i conformació de nous Governs, Estatal, Autonòmic i Local, que han d'aprovar noves polítiques socials i econòmiques, i en aqueix aspecte l'Economia Social pot aportar riquesa, activitat econòmica i ocupació de qualitat, per la qual cosa els poders públics han de propiciar el seu desenvolupament, i la política fiscal és un instrument que pot afavorir la consecució d'aqueix objectiu.

La conferència tindrà lloc el 29 d'abril a les 19.00 h. en el Saló d'actes del Colegio GSD Vallecas (Madrid).

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy