Pilar Alguacil - Universidad de La Laguna

Pilar Alguacil ha participat en la XXXIV Semana de la Empresa, celebrada en la Facultat d'Economia, Empresa i Turisme de la Universidad de la Laguna. L'esdeveniment va tindre lloc els dies 24, 25 i 26 d'abril.

En aquesta edició, la idea principal que es va tractar ha sigut la participació de les dones en el lideratge empresarial. Així, el programa ha comptat amb nombroses activitats i ponències al llarg dels tres dies que ha durat la jornada, orientades a diferents temes, però centrades en la dona. Cada dia ha girat sobre diversos aspectes, com les dones com a motor de canvi, les dones i la gestió de les empreses d'economia social… Així mateix, ha comptat amb dos col·loquis entre convidats de l'esdeveniment, sent un el dijous i un altre el divendres.

Pilar Alguacil va estar present dins de les V Jornadas de Economía Social y Cooperativa: Las mujeres y la gestión de las empresas de economía social, el dia 25. La seua intervenció va portar per títol “Las Empresas de Inserción ¿qué son y cómo funcionan?”.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy