Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

Dos estudiants del Doble Grau de Física i Matemàtiques guanyen l’Olimpíada de Matemàtica Aplicada (OMA)

  • 17 de maig de 2023
Image de la noticia
Alberto Mateos i Pablo Faus, estudiants del Doble Grau de Física i Matemàtiques

Dos estudiants del Doble Grau de Física i Matemàtiques que s’imparteix en la Universitat de València han obtingut medalles d’or en Olimpíada Matemàtica Aplicada, que es va desenvolupar el passat 6 de maig de 2023 en la UPV i a la que es van presentar més de 200 participants.

Pablo Faus Faus (1r curs) i Alberto Mateos Roig  (2n curs) es van alçar amb el primer i segon premi respectivament. Tots dos ja van ser estudiants de la Facultat de Física abans de cursar el doble grau, ja que van participar en el curs de preparació per a les Olimpíades de Física en 2021 i 2022, amb magnífics resultats en la Fase Local y Nacional.

En la classificació els van seguir els estudiants del Grau en Matemàtiques de la UVEG, Miguel Rodríguez Alegre  que es va classificar en tercer lloc i Iván López Claramunt  que va aconseguir el cinqué lloc de la classificació.

La Olimpíada Matemàtica Aplicada  té per objectiu divulgar la Matemàtica Aplicada entre els estudiants universitaris de graus o doble graus de la Comunitat Valenciana i està organitzada pel grup Eulerians UPV, amb el suport de la Generalitat Valenciana i de la UPV, entre altres entitats públiques i privades.