Universitat de ValènciaGrau en Bioquímica i Ciències BiomèdiquesFacultat de Ciències Biològiques Logo del portal

Divya Chugani Mahtani

Divya Chugani Mahtani, Universitat de València | 21 de de maig de 2015

Divya Chugani Mahtani

Estudiant de quart curs en Bioquímica i Ciències Biomèdiques, Universitat de Valéncia, 2015 (tercera promoció)

Entre les situacions més complicades per les quals passa un estudiant es troba l'elecció de la carrera que ha d'estudiar. Sense cap dubte és una decisió important que, en la majoria dels casos, determina el futur professional de la persona i s'ha d'escollir bé. En el meu cas, sempre tenia clar que anava estudiar alguna cosa relacionat amb les ciències de la vida, “Medicina en ULPGC” em deien tots, però no, vaig acabar optant per Bioquímica i Ciències Biomèdiques en la UV, i no, no em penedisc per més complicat que puga sonar el nom.

Els quatre anys es desenvolupen en un fons en el qual esforç i temps dedicat és important, però mereix la pena. L'equip docent en la gran majoria dels casos suposa un suport important i està sempre disposat a col·laborar. La qualitat de coneixement és impressionant, no solament s'imparteix matèria actual i avançada, sinó que s'ensenya d'una forma pràctica, en un ambient que introdueix a la recerca, ja que una bona part de l'equip docent són investigadors. Les pràctiques no escassegen i la classe impartida en l'aula es trasllada al laboratori, fins al punt d'aprendre a manejar cèl·lules mare cerebrals i preparar mostres per al microscopi electrònic.

Definitivament, el grau proporciona una bona base, i incita a seguir investigant. Es potencia la creativitat i el coneixement crític de la ciència. Compleix amb tots els objectius proposats, cobrint des de la bioquímica fins als aspectes d'aplicació de la mateixa, és a dir, la biomedicina.