Logo UVGrau en Ciència i Tecnologia dels AlimentsFacultat de Farmàcia Logo del portal

  • 6591: Conèixer, valorar críticament i saber utilitzar i aplicar les fonts d'informació relacionades amb nutrició, alimentació, estils de vida i aspectes sanitaris.
  • 6701: Ser capaç d'assumir compromisos socials i ètics.
  • 6210: Participar en els equips empresarials de màrqueting social, publicitat i al·legacions saludables.
  • 2946: Col·laborar en la planificació i el desenvolupament de polítiques en matèria d'alimentació, nutrició i seguretat alimentària basades en les necessitats de la població i la protecció de la salut.
  • 6704: Reconéixer i respectar allò que és diferent i plural.
  • 5992: Conèixer l'evolució històrica, antropològica i sociològica de l'alimentació, la nutrició i la dietètica en el context de la salut i la malaltia.
  • 5993: Conèixer els factors socioculturals i psicològics que incideixen en l'origen, el desenvolupament i el tractament de trastorns de la conducta alimentària així com de riscos i crisi alimentària.
  • 5994: Conèixer com es generen diferents actituds sobre el fet alimentari i aprehendre principis teòrics i metodològics bàsics per a l'anàlisi socioantropològic del sistema alimentari i, en particular, el consum, la preparació i els hàbits alimentaris.
  • 6411: Adquirir coneixements sobre planificació i prevenció de riscos laborals.
  • 6497: Adquirir coneixements sobre planificació i organització sanitària.
  • 6356: Coneixer les estratègies de promoció de la salut i prevenció de la malaltia.
  • 6353: Conèixer les tècniques i les aplicacions de la sanitat ambiental i higiene industrial al camp de la indústria alimentària.
  • 6216: Conèixer la relació existent entre medi i salut.
  • 6214: Conèixer els mètodes i els mitjans d'educació sanitària.
  • 6409: Adquirir els coneixements sobre epidemiologia i prevenció de malalties transmissibles i no transmissibles.
  • 6213: Adquirir els coneixements sobre el mètode epidemiològic i la seua aplicació al camp de l'alimentació.
  • 6212: Conèixer i valorar els determinants de la salut.
  • 16372: Arribar a l'habilitat per a realitzar càlculs bàsics.
  • 2455: Coneixement de les modificacions de les substàncies tòxiques en els aliments durant els processos tecnològics d'aquests.
  • 6207: Conèixer els conceptes bàsics de salut i salut pública.
  • 6653: Coneixer les mesures higièniques i preventives de les principals alteracions dels aliments produïdes per substàncies tòxiques, productes químics originats en el processament d'aliments.
  • 5928: Conéixer la utilització de guies de pràctiques correctes d'higiene com una ferramenta per a assegurar l'adequada manipulació d'aliments.
  • 2456: Previndre les intoxicacions alimentàries mitjançant l'establiment dels límits de seguretat dels tòxics per garantir a la població aliments segurs.
  • 6503: Reconèixer les pròpies limitacions i la necessitat de mantenir i actualitzar la competència professional, prestant una importància especial a l'aprenentatge, de manera autònoma i continuada, de nous coneixements, productes i tècniques en nutrició i alimentació, així com la motivació per la qualitat.
  • 2458: Coneixer els mètodes més utilitzats per a l'anàlisi de tòxics en aliments.