Logo UVGrau en Ciència i Tecnologia dels AlimentsFacultat de Farmàcia Logo del portal

El Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments contempla i engloba tres grans àrees en l'àmbit alimentari: l'elaboració i conservació sostenible dels aliments, la gestió i control de la qualitat dels aliments i la seva seguretat, i la relació dels aliments amb la salut.

Què aprendràs?

  • Com s'elaboren els aliments i com millorar els processos de manera sostenible i respectant el medi ambient.
  • Els procediments per gestionar i controlar la qualitat dels aliments.
  • La importància i com obtenir aliments segurs.
  • La relació dels aliments en la prevenció, desenvolupament i tractament de diverses patologies.
  • Com s'està innovant en la indústria alimentària.

On podré treballar?

  • En la Indústria Alimentària.
  • En l'Administració pública.
  • Com a Assessor nutricional/alimentari.
  • En la restauració col·lectiva (menjadors escolars, fàbriques, hospitals, empreses de catering...).

Per què estudiar aquest grau en la UV?

  • Perquè estem entre les 25 millors universitats del món (Rànquing de Shanghái), en aquest grau, per la recerca en alimentació, publicacions i relacions internacionals.
  • Perquè té un gran formació experimental pràctica.
  • Per comptar amb un professorat amb àmplia experiència en el camp alimentari tant en el sector tecnològic com a sanitari (binomi alimentació-salut).
  • Perquè durant els estudis experimentaràs en els laboratoris de l’Institut d’Agroquímica i Tecnologia dels Aliments, centre de recerca de referència en alimentació.
  • Perquè realitzes 4 mesos de pràctiques en empresa.
  • Per les nombroses col·laboracions amb empreses del sector agroalimentari
  • Per disposar d'una àmplia oferta de mobilitat internacional.

Si t'interessa el camp de l'alimentació i vols abordar els reptes de l'alimentació en el futur, el Grau de Ciència i Tecnologia d'Aliments de la Universitat de València et proporcionarà la formació i habilitats necessàries bàsiques per ser un professional amb una clara utilitat per a la societat.