Logo UVGrau en Ciències GastronòmiquesFacultat de Farmàcia Logo del portal

Documents i normativa

Informació del curs APRÈNTFG, que pot ser útil per a l'elaboració del treball fi de grau, ofertat pel Servei de Bibiloteques.

Curs acadèmic 2023-2024

SESSIÓ INFORMATIVA TREBALL FI DE GRAU

  • DIA: 26 d'abril de 2023
  • HORA: A Les 13:00 h.
  • LLoc: Saló d'Actes de la Facultat de Farmàcia
Autoproposta: Els estudiants que vulguen presentar una autoproposta de treball fi de grau hauran d'enviar un mail (des del correu institucional) al professor corresponent amb el document "Model d'autoproposta de TFG), que després lliurarà a la Secretaria de la Facultat. 

Termini: del 3 al 28 de juliol de 2023.

A mitjans d'octubre es publicarà a la web si estan acceptats o no. En cas de no ser acceptada la autoproposta, s'ordenarà als estudiants per ordre de nota per al dia de l'elecció.

Adjudicació de treballs: dijous 26 d'octubre de 2023, a les 14 hores, al Saló d'Actes de la Facultat de Farmàcia. 
Termini de sol.licitud d'ampliació de matrícula: 29 de gener al 9 de febrer de 2024.
Calendari d'exàmens:  26 de gener (convocatòria extraordinària per a estudiants de segona matrícula en el TFG), 8 i 29 de juliol de 2024 (primera convocatòria), 12 de setembre de 2024 (segona convocatòria).

L'estudiant haurà de sol·licitar la defensa per mitjà de la seu electrònica 10 dies abans de la defensa (rebrà les dates concretes per a cada convocatòria) i adjuntar el document del treball. En aquest mateix termini, el tutor acadèmic entregarà en la secretaria de la Facultat la seua valoració, en sobre tancat.