Logo UVGrau en Enginyeria Electrònica IndustrialEscola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Imatge de la visita a l'Aula Didàctica de la Diàspora.
Alumni Comparteix: L’Aula Didàctica de la Diàspora a Borriana

Alumni UV organitza, dins del programa Alumni Comparteix, una excursió a Borriana on s’ubica l’Aula Didàctica de la Diàspora Mediterrània. Un dels seus responsables, Marc Ferri, professor d’Història Contemporània, guiarà la visita per les seues instal·lacions, un projecte de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport pensat per a explicar i difondre el present i el passat de les migracions en la Mediterrània entre l’alumnat preuniversitari.

Amb seu a l’Escola de la Mar de Borriana, aquesta Aula naix amb la voluntat d’abordar el fenomen migratori en tota la seua complexitat i allunyat de sensacionalismes. A més, serveix per a destacar la valuosa tasca humanitària de les organitzacions que rescaten migrants en la Mediterrània i de les que ajuden a la seua integració en la societat europea.

L’arribada a Borriana està prevista a les 9:30 hores. Després d’un descans per a esmorzar, a les 10:30 hores començarà la visita a l’Aula Didàctica de la Diàspora Mediterrània i en acabant es tornarà en bus al centre històric de la localitat per a conéixer les cases modernistes més rellevants, construïdes des de mitjan segle XIX, durant una època d’auge econòmic gràcies al comerç de la taronja.

La visita requereix inscripció prèvia online des del 15 de maig de 2023.

 

Data 3 de juny de 2023 de 08:30 a 20:00. Dissabte.

 
 
Lloc de realització

Eixida des del carrer Amadeu de Savoia 4, València. Inscripció online

 
Organitza

Universitat de València

Fundació General UV

Alumni UV.

https://www.uv.es/alumniuv

 

Contacta alumniuv@uv.es

 
Més informació