Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Alumni Comparteix

"Alumni Comparteix" és una nova iniciativa que requereix la implicació dels membres del col·lectiu Alumni UV. Acollirà xarrades, tallers, classes magistrals, cursets, etcètera, proposats i impartits pels mateixos Alumni UV. Totes les activitats estaran adreçades als membres del col·lectiu i la participació en totes les activitats serà gratuïta. Igualment, no serà una activitat remunerada per a la persona que la imparteixca.

L’objectiu del projecte ‘Alumni Comparteix’ és crear sinèrgies entre els Alumni UV i que aquelles persones que ho desitgen puguen compartir la seua experiència en temes claus, aprofitant el vincle que uneix els membres com a antics alumnes i amics de la Universitat per a seguir creixent personalment i professionalment.

Les persones interessades en sumar-se a aquesta iniciativa com a responsables d’una activitat han d’enviar les seues propostes emplenant el formulari adjunt. La direcció del col·lectiu valorarà la viabilitat de les diferents propostes i configurarà una agenda de la qual els membres seran informats periòdicament.

Al web del col·lectiu es publicaran les propostes escollides, incorporant una xicoteta explicació de l´activitat a desenvolupar i un curriculum resum de la persona que l´ofereix.

 

SI VOLS OFERIR UNA ACTIVITAT EMPLENA EL SEGÜENT FORMULARI

Formulari proposta

El programa "Alumni Comparteix" sols gestiona les propostes dels membres del col·lectiu. Les propostes de persones que no estiguen vinculades al col·lectiu caldrà enviar-les a alumniuv@uv.es

 

 

Alumni Comparteix