Fundació GeneralUniversitat de ValènciaAlumni UV Logo del portal

  • Rectorat de la UV

Extensió Universitària

Els membres d´Alumni UV - Amics i Antics Alumnes poden accedir a aquests cursos al mateix preu que els estudiants de la Universitat sempre que en el curs no s´especifique el contrari.

Per accedir al preu especial, els Alumni hauran de demanar un certificat que demostre un any d´antiguitat en el col·lectiudavant d´Extensió Universitària. Aquest certificat s´haurà de demanar enviant un email a amics@uv.es. Durant el procés de matrícula d´un curs s´abonarà la totalitat i després Extensió Universitària retornarà a l´Alumni la quantitat corresponent.

El Servei d´Extensió Universitària és el nexe d´unió entre la societat i la Universitat. Com a tal té el repte de promoure i realitzar activitats de difusió i divulgació dels coneixements, la ciència i la cultura al si de la societat. Dins d´aquest marc, definit en els estatuts de la Universitat de València, el Servei d´Extensió ofereix diferents programes dins dels quals s´engloben els serveis que ofereix.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies