Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

El programa Alumni UV ha estat pensat per fer present la Universitat de València a la ciutat, fora de les aules i dels laboratoris. Amb aquesta finalitat, s’adreça a totes aquelles persones majors d’edat que volen continuar formant part de la Universitat de València, beneficiant-se d’un tracte preferent amb descomptes en una gran varietat de serveis i rebent tota la informació sobre l’oferta cultural que ofereix la institució.

Hi ha diferents tipus d'activitats i en totes té cabuda el públic en general, encara que no forme part del col·lectiu. S'hauran de consultar les condicions de participació en aquest cas.

El programa Alumni UV compta amb dos tipus d’activitats: les pròpies i les organitzades per tercers.

Activitats pròpies

Són aquelles que naixen des del propi col·lectiu i que compta be amb la participació activa dels Alumni que hi formen part be amb la col·laboració d'altres organismes o departaments de la Universitat de València. 

Les activitats del programa Alumni UV estan dirigides a persones majors d’edat, encara que en alguns casos podran acudir menors acompanyats de l'adult resposable.

El programa Alumni UV ofereix activitats vàries com conferències, tallers, excursions, xerrades, cursos, etc., que es desenvoluparan amb caràcter mensual entre els mesos de setembre i juny, en l’horari i lloc que es determine.

Es recomana assistir a cadascuna de les activitats amb suficient antelació, a fi de complir els horaris previstos de les activitats concertades sense retards ni demores. Les activitats podran ser modificades i en aquest cas, es comunicaria amb una antelació suficient a la data prevista.

Activitats organitzades per tercers

Son aquelles organitzades per les empreses col·laboradores del col·lectiu. Es contracten directament amb les entitats i als seus llocs webs habilitats (Fil-per-Randa, Turiart, Caminart)

En aquestes activitats, s’accepten totes i cadascuna de les condicions generals que les entitats especifiquen als seus webs  i el col·lectiu AlumniUV no té cap responsabilitat respecte de les activitats organitzades per altres entitats.