Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

ENTRA EN EL TEU ESPAI ALUMNI PER A RENOVAR LA QUOTA ALUMNI UV PREMIUM

 

 

Si ja formes part de la Comunitat Alumni UV i entres per primera vegada has de fer clic en "Recordar la contrasenya" i seguir les indicacions. Tutorial d'ajuda fent clic, https://go.uv.es/W4fHdmT

 

Quan he de renovar la meua quota Alumni UV Premium?

Si pagues quota annual i tens carnet, eres Alumni UV Premium.

Si tens la quota domiciliada, rebràs un SMS i un correu electrònic 30 dies abans del que et correspon el pagament. Si has d'informar-nos d'algun tipus de canvi, tindràs temps suficient per a poder-lo realitzar. No oblides revisar el teu correu electrònic

Si no tens la quota domiciliada, rebràs igualment un SMS i un correu electrònic 30 dies abans del dia que finalitze la teua quota. Podràs realitzar-ho abans del seu últim dia.

 

La quota es pot abonar amb:

  • Targeta bancària. Bé directament des de la web d’AlumniUV accedint al teu Espai AlumniUV bé presencialment a l’oficina de la Fundació General en Amadeu de Savoia, 4-5ªplanta (quan la situació sanitària ho permeta)
     
  • Transferència bancària. El número de compte es el ES36 2085 9354 3303 3022 2875 (Ibercaja). S’haurà de pujar a l’Espai AlumniUV el justificant perquè quede correctament enregistrat.
     
  • Pagament en efectiu. Presencialment a l’oficina de la Fundació General n’ Amadeu de Savoia, 4-5ª planta (quan la situació sanitària ho permeta)
     
  • Domiciliació Bancària. S’haurà de descarregar el manament bancari específic i pujar-lo signat a l’Espai AlumniUV per a que quede correctament enregistrat.